Sportfogadás

A Real Madrid a favorit a Juventus otthonában

A magyar sportfogadók közel fele szerint a Real Madrid beveszi Torinót, s előnnyel várja majd a visszavágót.

A fogadóknál Ronaldóék a nyerők. - Fotó: marca.com

Már a negyeddöntőben megismétlik a tavalyi Bajnokok Ligája döntőjét, hiszen kedden este a Juventus a Real Madrid együttesét fogadja. A 2017-es finálét a Királyi Gárda roppant fölényesen, 4-1-re nyerte, avagy az olaszok nem titkolt szándéka, hogy revansot vegyenek a spanyolokon.

A meccs tipikusan háromesélyes, főleg, hogy a Zebrák hazai pályán brutális szériában vannak, október óta veretlenek, a BL tavalyi és idei kiírásában pedig legalább egy remit mindig összehoztak a Juventus Stadionban. Igaz, ki más tudná legyőzni a Juvét az otthonában, ha nem a február közepe óta bombaformában lévő Real Madrid?

1x2    
Juventus Döntetlen Real Madrid
2.90 3.10

2.47

Összességében egy abszolút háromesély találkozóra van kilátás, amit a bukmékerek is érzékeltetnek szorzóikkal, hiszen az állami buki a hazaiakra 2.90-szeres oddsot ajánl, a vendégekre 2.47-szerest, míg a remi 3.10-szeres szorzón fogadható.

A fogadóknál ugyanakkor egyértelműbb a találkozó, mivel a   -n közzétett statisztikák alapján a magyar játékosok 45 százaléka tart a vendégekkel, 33 százalék a döntetlenre, míg a hazaiak sikerére 22 százaléka tett fel pénzt.

[2736495] 2018-04-03 20:45:00 Juventus - Real Madridx;