Heti műsor

Városi rangadók és BL-derbik a heti menüben

Juventus-Real Madrid, Liverpool-Manchester City, Manchester City-Manchester United, Real Madrid-Atlético Madrid és Milan-Inter derbiket is rendeznek a héten!

A hét eseményei

Kedden és szerdán jönnek a Magyar Kupa negyeddöntőinek visszavágói, a Debrecen és a Kispest 0-0-ról folytatja a csatát, a Diósgyőr (Puskás Akadémia) és az Újpest (MTK) egy-, míg a Balmazújváros (Békéscsaba) ötgólos előnyből várja a második mérkőzést.

A hétvégén viszont már az NB I küzdelmeire fókuszálunk, szombaton ugyanis a 25. fordulót rendezik, amikor is többek közt a Ferencváros a Mezőkövesdet, míg a Videoton az Újpestet fogadja.

A Magyar Kupa és az NB I-es találkozókkal bővebben is foglalkozik majd a hatharom.com!

[2539054] 2018-04-07 19:30:00 Videoton FC - Újpestx;

A Real Madrid a Juventushoz látogat a BL-ben. - Fotó: Archív

Kedden és szerdán jönnek a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzései! A Sevilla-Bayern München (H: 4.50 D: 3.65 V: 1.70), illetve a Barcelona-Roma (H: 1.25 D: 5.50 V: 9.75) mérkőzések egyértelműnek tűnnek a szorzók alapján, viszont a Juventus-Real Madrid (H: 2.70 D: 3.15 V: 2.55) és a Liverpool-Manchester City (H: 2.75 D: 3.30 V: 2.40) derbiken bármi megtörténhet.

Az Európa Ligában is a legjobb négy közé jutásért viaskodnak a felek, csütörtökön az odavágókat rendezik. Az Arsenal a CSZKA Moszkvát (H: 1.35 D: 4.40 V: 8.50), a Leipzig a Marseillet (H: 1.85 D: 3.50 V: 3.95), az Atlético Madrid a Sportingot (H: 1.30 D: 4.75 V: 9.75), míg a Lazio a Salzburgot (H: 1.70 D: 3.55 V: 4.75) fogadja.

A BL- és az EL-meccsekkel bővebben is foglalkozik majd a hatharom.com!

[2736495] 2018-04-03 20:45:00 Juventus - Real Madridx;

Angliában a 33. forduló következik, amikor több városi rangadót is rendeznek, hiszen a Chelsea a West Ham, az Everton pedig a Liverpool csapatát látja vendégül, míg a játéknap rangadóján a Manchester City és a Manchester United feszül egymásnak. Az Arsenalhoz ezúttal a Southampton látogat, míg a Tottenham a Stoke-hoz utazik.

A Bundesligában a 29. játéknapot rendezik az előttünk álló hétvégén, amikor is Szalai Ádámék Frankfurtba, Dárdai Pálék pedig Mönchengladbachba lesznek hivatalosak. A Bayern München tartományi derbit játszik Augsburgban, míg a Dortmund a Stuttgartot fogadja.

Spanyolországban a nagyok közül a Barcelona a Leganest fogadja, míg a forduló rangadóján, a Real Madrid az Atlético Madridot látja vendégül.

Olaszországban a 31. és a 32. kör kerül terítékre az előttünk álló napokban. Hétközben a Milan-Inter városi rangadó viszi a prímet, míg hétvégén a Benevento-Juventus, a Roma-Fiorentina, a Crotone-Bologna (Nagy Ádám), a Torino-Inter, a Napoli-Chievo, az Udinese-Lazio és a Milan-Sassuolo ütközetekre lesz érdemes odafigyelni.

A topligás találkozókkal a hét folyamán bővebben is foglalkozik majd a hatharom.com!

[2523069] 2018-04-07 18:30:00 Manchester City - Manchester Unitedx;

Amire még érdemes figyelni

Fociból a fentebb nem említett többi NB I-es, topligás, illetve az NB II-es találkozókra lesz érdemes fogadni, ahol többek közt Soroksár-MTK rangadót rendeznek.

Férfi kézilabda kirakatcsapataink ezúttal nem lépnek pályára, mivel válogatottunk Siófokon szerepel egy felkészülési tornán, ahol pénteken Ausztriával, míg vasárnap Brazíliával néz farkasszemet, míg B-válogatottunk a lengyelekkel és az osztrákokkal csatázik a kupán. Női gárdáink megkezdik a Bajnokok Ligája negyeddöntőjét, a Győr a Buducsnoszt otthonába lesz hivatalos, míg a Ferencváros a Rosztov gárdáját fogadja az odavágón.

A darts Premier League-ben az ötödik forduló pótlása következik csütörtökön, az eddig felsoroltakon túl pedig temérdek, jobbnál jobb jégkorong, kosár- és vízilabda mérkőzés is vár ránk a héten!

A cikkben feltüntetett szorzók a   oldaláról származnak!