NB I

Igazi rejtély, miért ilyenek az oddsok a Hali-Lokin

A tabella alapján fix 2-esnek tűnik a Haladás-Debrecen, ám a realitások mást mondatnak velünk.

Fotó: Archív

Két, a tavaszt nem éppen bombaformában kezdő csapat találkozója zárja a 24. fordulót, a kiesés ellen menekülő Haladás azt a Debrecent fogadja, amely szintén elsődlegesen az NB I-es tagság megőrzésére törekszik. Az oddsok alapján teljesen háromesélyes a találkozó, ám több tényező is azt mondatja velünk, hogy az oddsok nincsenek teljesen rendben.

A két gárda közül ugyanis eddig a Debrecen tavaszi éve nagyobb csalódás. A Loki hazai pályán három vereséggel rajtolt és Felcsúton is gól nélkül maradtak Mészárosék. A hajdúságiak rutinos bekkje őszintén elmondta, jót tett nekik a válogatott szünet.

   
Haladás Döntetlen Debrecen
2.61 3.10 2.61

"Jólesett mindenkinek ez a pihenő, felöltődhetett a csapat és remélem, jó hatással is lesz ránk, mert eddig nem olyan az évünk, mint szerettük volna. Sajnos sok a sérültünk is, de bízom benne, hogy ők hamar visszatérhetnek.

Csalóka most a kép a tabellát illetően, mert a Haladásnak nem ott kéne állnia, ahol. Mindig kemény meccseket vívunk a Haladással, de bízom nagyon benne, hogy három ponttal tudunk távozni" - nyilatkozta Mészáros.

Ami a hazaiak formáját illeti, bár tény, hogy négy meccsen három pontot szereztek csupán, de hazai pályán hármas győzelmi sorozatban vannak, ráadásul a legyőzöttek között a tavalyi szezon top 4-éből három csapatot (Vasas, Videoton, Ferencváros) is találunk. A szombathelyiek ráadásul dühösek balszerencséjükre is, hiszen két meccset is a végjátékban buktak el, ráadásul mind a Honvéd, mind az Újpest ellen emberhátrányban fejezték be a mérkőzést.

[2539051] 2018-03-31 19:30:00 Haladás - Debrecenx;10

A Lokinál ráadásul igencsak mumusnak számít a zöld-fehér alakulat, hiszen 2011 óta nem sikerült nyerniük a hajdúságiaknak a Hali ellen, az utolsó két találkozójuk pedig egyaránt 1-0-val ért véget, de tavaly a Hali a Nagyerdei Stadionból is elhozta az egységeket.

Lényegesen biztatóbb csapat benyomását kelti mostanság a Haladás, a vereségek ellenére is most náluk van több ok a reménykedésre. A debrecenieknél nem csak a teljesítmény, de a gyatra játék is fejtörést okoz, ráadásul Herczeg Andrásnak több sérültje is akad.

Mindezen körülmények ismeretében mi lényegesen előbb játszanánk egy Hali-sikert, mint a Loki győzelmét, ha azonban ezt egy kicsit biztonsági opcióval látjuk el, igencsak value tippet kaphatunk.

hatharom.com
Haladás +0.25
Odds: 1.67
[2539051] 2018-03-31 19:30:00 Haladás - Debrecenx;
2018-03-31;212
239099