Sportfogadás

A Puskás-Videotonra is fogadunk - hétvégi magyar tippek

A hétvége legnagyobb profittal kecsegtető magyar vonatkozású eseményeit keresed? Itt találod!

Siófok-Érd
Tipp: Érd
Odds:
 1.35 @ Tippmixpro

Óriási esély előtt a Siófok és az Érd női kézilabda-csapata, hiszen Fortuna kegyes volt hozzájuk, így egymás ellen vívják a Magyar Kupa elődöntőjét, s nem pedig valamelyik topfavorit ellen. Legutóbb erre 2016-ban volt példa, akkor az Érd a Fehérvár testén keresztül verekedte be magát a döntőbe, ahol végül hat góllal kikapott a Győr csapatától.

Már ebből is kiderül, hogy az Érdnek több rutinja van az efféle lebonyolításhoz, ami a csapatokra vár a hétvégén, arról nem is beszélve, hogy az utóbbi években a csapatnak pazarul megy a Siófok ellen. Szabó Edináék ugyanis a legutóbbi öt tétmeccsüket behúzták a Balaton-parti gárda ellen, idén oda-vissza verték őket, utoljára március 11-én, hazai pályán. Azon a találkozón egyébként az érdiek végig vezetve, magabiztosan nyertek. 

Noha jövőre világsztárok hada játszik majd Siófokon, most még mindenképp az Érd az esélyes, amely mélyebb és erősebb kerettel rendelkezik, mint szombati riválisa, így nem is kérdés, hogy kire fogadunk az MK-elődöntőben.

A Vidi harmadjára is legyőzheti a Puskást. - Fotó: vidi.hu

Puskás Akadémia-Videoton
Tipp: Videoton
Odds:
1.80 @ Tippmixpro

Az egyik, ha nem a legérdekesebb párosítást rendezik a hétvégén az NB I-ben, mivel a Puskás Akadémia a Videotont fogadja. 

A felek közt alapvetően sok az átfedés, ám, ami még érdekesebb, az nem más, minthogy amióta a Felcsútnak is van élvonalbeli csapata, a két gárda kilenc egymás elleni bajnoki meccséből hetet a fehérváriak nyertek, a maradék kettőn pedig gól nélküli döntetlenek születtek - azon találkozók egyébként nem osztottak vagy szoroztak.

Ezúttal viszont nagy a tét, legalább is a Vidi számára, hiszen kőkeményen üldözi a Ferencvárost, amely csapat a harmadik pozícióban lévő Újpest vendége lesz szombaton, ahol könnyedén pontokat veszíthet Thomas Doll alakulata, avagy igen nagy sansz előtt van a székesfehérvári csapat.

Ám, ha mindettől eltekintünk, akkor is a Videoton a mérkőzés toronymagas favoritja, hiszen abban a Pancho Arénában rendezik a meccset, ami a fehérvári stadionépítésnek köszönhetően évek óta Marko Nikolicsék hazai pályája is, továbbá a piros-kékek pazar formában vannak, hiszen tavasszal mind a három bajnokijukat megnyerték, míg a Felcsút pocsék formában van, mivel a hét lejátszott 2018-as meccséből egyet tudott megnyerni, azt is a másodosztályú ZTE ellen a Magyar Kupában.

Szerintünk tehát ezúttal sem várható meglepetés a testvércsapatok csatáján, avagy azon a véleményen vagyunk, hogy a Videoton az idei szezonban harmadjára is legyőzi a Puskás Akadémiát.

FTC-SM Verona
Tipp: FTC
Odds:
1.25 @ Tippmixpro

A tavalyi szezonban a Ferencváros férfi vízilabda-csapata megnyerte az Eurokupát, ezúttal pedig megvédheti címét, hiszen a sorozat fináléja kezdődik szombaton, az első meccsen a zöld-fehérek lesznek a pályaválasztók.

A Fradi bombaformában van, hiszen az utóbbi hetekben nem tud hibázni, többek közt legyőzte a Bajnokok Ligája címvédő Szolnokot idegenben, az OSC-t hazai pályán, illetve az Egert oda-vissza, ráadásul az Eurokupa elődöntőjében az alaposan megerősített Miskolc alakulatán lépett túl kettős győzelemmel.

A Verona tavaly meglepetésre nem jutott be a sorozat fináléjába, a Nagyváraddal szemben alulmaradt az elődöntőben. Ugyanakkor hiába csak harmadik számú olasz csapatról beszélünk, nemrégiben a Pro Reccótól csak egy góllal kaptak ki.

Azonban nem kell a vendégektől hasra esni, a Ferencváros minőségibb játékoskerettel rendelkezik, hazai pályán játszik, ahol a közönség hathatós buzdításában is bízhat, amely többször is átlendítette a holtponton a gárda játékosait. Mindemellett jó hír, hogy a lábtörésből lábadozó Varga Dániel ezúttal is ott lesz a medencében, szintúgy, mint Madaras Norbert, aki az Eger elleni meccsen eltiltás miatt nem állt a gárda rendelkezésére, egyedül talán csak Német Toni hiányozhat orrtörése végett, de vélhetően ő is ott lesz a többiekkel.

Mindezek után, illetve figyelembe véve azt, hogy szeptember végén, Olaszországban, a sorozat selejtezőjében a Ferencváros 11-9-re legyőzte a Veronát, úgy véljük, hogy ezúttal is a zöld-fehéreknek áll a zászló, és szerintünk meg is nyerik a finálé első felvonását.

hatharom.com
Siófok-Érd Érd
Puskás Akadémia-Videoton Videoton
FTC-SM Verona FTC
@3.04
Fogadási határidő: 15:15