Premier League

A Manchester City és a West Bromwich együtteseivel nyernénk

Szombaton a West Bromwich-Burnley és az Everton-Manchester City meccsekre fogadunk Angliában.

West Bromwich-Burnley
Tipp: Vendégcsapat kapott gól nélkül játssza le a mérkőzést? Nem
Odds:
1.35 @ Tippmixpro

Habár még a hétvégivel együtt hét forduló van hátra a Premier League idei kiírásából, mégis úgy véljük, hogy a West Bromwichnak a Burnley elleni meccs az utolsó esélye, hogy megkezdje a felzárkózást, s lépést tegyen a bennmaradás kiharcolása felé.

A birminghami klub ugyanis kereken 10 egységgel van lemaradva a 17., még bennmaradást érő pozícióhoz képest, s ha hétvégén sem tud nyerni a csapat, akkor búcsút inthet élvonalbeli tagságának. Főleg úgy, hogy a szezon végén a Manchester United, Liverpool, Tottenham trióval is összecsap majd.

Noha a WBA perpillanat nyolc vereséget számlál zsinórban, míg a Burnley a válogatott meccseket megelőzően kétszer is nyerni tudott, mégis mutatkozik esélye a hazai sikerre. Például azért, mert a kék-fehérek az idei három győzelmükből az egyiket épp a Burnley ellen aratták az ősszel.

Komoly hiányzója egyébként nem lesz Alan Pardewnak, hazai pályán játszik a csapat, amelynek ez az utolsó esélye, s tudjuk jól, hogy a Premier League-ben bármi, de tényleg bármi megtörténhet. Azonban úgy véljük, hogy jobban megéri arra fogadni, hogy a West Bromwich gólt szerez szombaton, mert a csapat hátsó alakzata nem egy életbiztosítás, ráadásul a birminghami sikerhez - de megkockáztatjuk, hogy a pontszerzéshez is - gólt, gólokat kell szereznie a kék-fehéreknek.

[2523062] 2018-03-31 16:00:00 West Bromwich Albion - Burnleyx;

A City sikerére fogadunk szombaton. - Fotó: Twitter

Everton-Manchester City
Tipp: Manchester City
Odds: 
1.30 @ Tippmixpro

Noha jövő hét szerdán a Manchester City az Anfield Roadra utazik a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésére, szinte borítékolható, hogy Pep Guardiola nem a B-csapatát küldi pályára az Everton ellen.

Hogy miért? Nos, a manchesteriek majdnem napra pontosan három hete nem játszottak tétmérkőzést, s hiába vezetik utcahosszal a ligát, a Liverpool elleni BL-ütközetre úgy tudnak a legjobban felkészülni, ha szombaton is nagyjából az a csapat lép pályára, amely az Anfield Roadon is kezd majd.

Ha véletlen mégsem így tenne a katalán mester, és egy tartalékosabb kezdőt rakna fel a Goodison Park gyepére, akkor is a vendégcsapat a meccs toronymagas esélyese, hiszen, igaz, hogy jó passzban van az Everton, de a hazaiaknál vélhetően nyolcan (Sigurdsson, Gueye, Williams, McCarthy, Holgate, Mangala, Stekelenburg, Davis) is kihagyják a mérkőzést, míg a vendégeknél biztosan csak Mendy és Delph nem lép pályára.

Összességében tehát akármelyik forgatókönyv szerint dönt Guardiola, úgy véljük, hogy a Manchester City legyőzi szombaton az Everton alakulatát.

[2523057] 2018-03-31 18:30:00 Everton - Manchester Cityx;
hatharom.com
West Bromwich-Burnley Vendégcsapat kapott gól nélkül játssza le a mérkőzést? Nem
Everton-Manchester City Manchester City
@1.76
Fogadási határidő: 16:00