Tenisz

Az állami iroda fizeti a legtöbb pénzt Nadalék győzelmére

  • Cesc18

A Tippmixpro oddsmesterei nemigen vesznek tudomást arról, hogy Rafa Nadal visszatér a Davis Kupába.

Jövő hétvégén, április 6. és 8. között kerül sor a Davis Kupa negyeddöntőire. Olaszország Franciaországgal, Spanyolország Németországgal, Horvátország Kazahsztánnal, míg az USA Belgiummal csap össze. A napokban a kapitányok kihirdették a csapatokat, így el lehet kezdeni foglalkozni az esélyekkel.

Nadalt a Davis Kupában láthatjuk újra játszani. - Fotó: ATP

A spanyolok például komoly favorittá léptek elő a németekkel szemben, miután Rafa Nadal bejelentette, hogy a Davis Kupában tér vissza. Valenciában salakon játszanak majd, ami természetesen előny a hispánoknak, főleg Rafa részvételével.

Spanyolország jelenleg a végső győzelemre az első számú esélyes, a külföldi bukik 3.00 környékére vagy az alá vitték az oddsát. Ezzel szemben a Tippmixpro-n csupán két tizedet csökkent az odds és 3.80-ért (!) fogadható Nadalék befutója.

4.15-ös oddsal második favoritok a címvédő franciák, ám nekik pokolian nehéz dolguk lesz a hazai pályán mindig kemény diónak számító olaszok ellen. 

Papíron a horvátoknak lesz a legkönnyebb dolguk, Marin Ciliccsel és Borna Coriccsal a fedélzeten könnyedén üthetik ki a kazahokat. Mint ahogyan az amerikaiak továbbjutása sem lehet kérdés, ugyanis a belgáknál nem lesz David Goffin és Steve Darcis sem. 

Természetesen nagyon messze vannak még az elődöntők és a döntő, de aki Nadalék végső győzelmében gondolkozik, annak érdemes a Tippmixpro-n megfogadnia. 

Ki nyeri a Davis Kupát?
   
Spanyolország 3.80
Franciaország 4.15
Horvátország 4.65
USA 6.25
Németország 8.00
Olaszország 12.75