NBA

Érdekesen lőtték be a spreadet a Bostonra, használjuk ezt ki!

A Warriorsszal ellentétben a Celtics-et nem törte meg a sérüléshullám és Iriwing nélkül is menetelnek.

Fogadás a győztesre    
Utah Jazz Boston Celtics
1.30 3.00
Fogadási határidő: 03:30

A Utah Jazz szerda éjjel a Boston Celtics-et fogadja a Vivint Smart Home Arenában. A Boston a liga második legjobb csapata idegenben és négy meccses túrájuk utolsó állomásaként érkeznek Salt Lake City-be.​

A Rookie of the Year címre is komoly eséllyel pályázó Jason Tatum. fotó: NBA.com

A keleti konferencia második helyén tanyázó vendégek 4 meccses győzelmi szériában vannak és olyan csapatok skalpjait gyűjtöttek be idegenben, mint a nyugaton 3. helyen álló Portland és a negyedik Oklahoma City. Legutóbbi meccsükön a 10.5 pontos spreadet ugyan nem sikerült hozniuk, de lazán verték a Phoenix Suns csapatát is.

Immár tehát kijelenhető, hogy Kyrie Irwing , Marcus Samart és Gordon Hayward hiányában is remek teljesítményre képesek és tartják második helyüket - legkiemelkedőbb játékosaik pedig a ROY címre hajtó Jason Tatum, aki 23 pontot szórt a Sunsnak, Jaylen Brown és Al Horford.

Tatum az első újonc az 1997/98-as szezon óta, aki 1000+ pontig jutott az alapszakaszban!

A bostoni társulat rendelkezik a második legjobb idegenbeli mutatóval a ligában, mivel 37 meccsükből csak 10-szer maradtak alul, legutóbbi 10 meccsükön pedig 7-szer örülhettek. A Celtics továbbá a 3. legjobb hárompontos dobó- és 6. legjobb védekező lepattanó szedő csapat.

ATS különösen jól futnak mostanában - legutóbbi 12 meccsükön 9-3 arányban, a Northwest Division csapatai elleni legutóbbi 6/6 meccsen verték azt.

A Utah Jazz hihetetlenül izgalmas versenyfutásban van a play-off helyekért és 10 meccsel a szezon vége előtt nem tehetik meg, hogy egy percet is lazítsanak. Legutóbbi párharcukon ennek megfelelően a címvédő - sztárjait sérülés miatt nélkülöző, és pocsék formában lévő - GSW-t verték és otthon egy stabilnak mondható 24-12-es stattal rendelkeznek. Náluk is van ROY várományos, mégpedig Donovan Mitchell (20.3 PPG) aki 21 ponttal 6 assziszttal és 2-2 lepattanóval és blokkal végzett a Warriors ellen.

Legutóbbi 5 meccses viszonylatot nézve 3-2-t nyertek, azonban a spread ellen 1-4 arányban alul maradtak. Az atlanti divízió csapatai ellen lejátszott legutóbbi 14 meccsükön pedig 4-10-arányban buktak ATS. Habár a győzelem meglehet a Jazznak, de a spreadet reményeink szerint ma ismételten Brad Stevens csapata übereli.

Utah - Boston
hatharom.com
Boston HENDIKEP +6,5​ 
@1.85
Fogadási határidő: 03:30