Nemzetközi foci

Újabb vb-résztvevő verheti simán az olaszokat

Angliára meglepően magas a szorzó hazai pályán az olasz válogatott ellen. Ebből húznánk hasznot kedden este.

   
Anglia Döntetlen Olaszország
2.00 3.20 3.70

Miután a tartalékos argentin válogatott igen simán legyőzte az olasz csapatot, a Squadra Azzurrinak egy újabb nehéz feladat jön szembe kedden este, nevezetesen az angol válogatott. Az 537 perc óta gólt sem kapó háromoroszlánosok egyértelműen a mérkőzés favoritja, ám a szorzó mégis igen magas.

Profi tippmesterünk, varin tippjét a mérkőzésre itt tekintheted meg!

Változások mindkét csapatban várhatóak, más kérdés, hogy az angol keret lényegesen mélyebb, mint Di Biagio csapata. Az előzetes tervek alapján a hazaiaknál a 3-4-2-1-es felállásban Jamie Vardy lesz az ék, míg a középpályán Alli, Lallana, Henderson és Young is szerephez juthatnak.

Ami az olasz csapatot illeti, Buffon helyett Donnarumma őrizheti a kaput, míg a 4-3-3-as szerkezetben Candreva, Belotti és Insigne lehetnek a támadók.

[2644526] 2018-03-27 21:00:00 Anglia - Olaszországx

A két válogatott az elmúlt hónapokban teljesen ellentétes utat járt be. Amíg az angolok gyakorlatilag topformában, a selejtezőcsoportjukat végigverve jutottak ki a tornára és egymás után gólt sem kaptak a német, brazil, holland triótól, addig az olaszoknál nem látszódik, hogy bármi változott volna. Az azzurrik az argentinok elleni meccsen végig alárendelt szerepet játszottak, ami nem túl biztató a svédek elleni szégyent követően.

Noha a két csapat közös múltja egyértelműen olasz fölényt mutat, ebből kiindulni jelen körülmények között értelmetlen. Az angol válogatott, ha nem is feltétlenül összeszokottabb, de egyrészt erősebb, másrészt náluk önbizalom tekintetében aligha van most hiány.

Fotó: Evening Standard

Igazán jó értékmérő lesz ez Southgate együttesének, ráadásul a Wembley-ben aligha akarnak majd alulmaradni Vardyék néhány hónappal a világbajnokságot megelőzően. Mindemellett meglepően magas, 2-szeres szorzóval fogadhatunk a hazai győzelemre, amely az olaszok formáját ismerve value tippnek tűnik.

[2644526] 2018-03-27 21:00:00 Anglia - Olaszországx;