Angol foci

Az oddsok alapján német lesz Wenger utódja

  • ivan

Egyre biztosabbnak tűnik, hogy a 2018/19-es szezonban már nem Arséne Wenger ül az Arsenal kispadján.

Az idei szezont sem teszik az ablakba az Arsenalnál, a csapat szinte biztosan nem zár a 6. helynél előrébb a bajnokságban, az FA Kupából már kiesett, a Ligakupa-finálét pedig simán elbukta. Az utolsó mentsvárat az Európa Liga jelenti, amelynek megnyerésével az Ágyúsok a következő szezonban indulhatnának a Bajnokok Ligájában.

Hogy a szezon végén mennyire komoly változások jöhetnek az Emiratesben, arról egy korábbi cikkünkben már beszámoltunk, de a keret megtisztítása mellett Arséne Wenger sorsa továbbra is a legégetőbb kérdés.

A francia menedzsernek 2019 nyaráig van érvényes szerződése a klubnál, de hétről hétre felröppenek a nevek az utódját illetően.

Fotó: Tuchel Londonban? / 90l.tribuna.com

Pár hete a német Kicker szellőztette meg, hogy Thomas Tuchel lehet Wenger utódja, ám a lap azóta már arról is cikkezett, hogy a tréner a Chelsea és a PSG célkeresztjében is szerepel. Legutóbb már Luis Enriquét boronálták össze az Arsenallal, ám az egyik brit fogadóiroda világossá tette, hogy ki az első számú utódjelölt az Ágyúsok kispadján.

Tuchel esélyei a londoni kispadra soha nem voltak ilyen jók, a tradereink szerint pedig a nyáron át is veheti Wenger helyét az Arsenal élén.

- ezzel indokolta meg a fogadóiroda szóvivője, hogy az oddsmesterek 7.00-ről 2.50-re csökkentették Tuchel szorzóját.

A német edző mellett Carlo Ancelotti (@3.40) és Thierry Henry (@8.50) is az esélyes jelöltek között szerepel. Hogy végül ki lesz a befutó, az hamarosan elválik, mindenesetre sokat mondó adat, hogy Wenger távozására 1.20-as oddsot kínál a szóban forgó bukméker.

[2523053] 2018-04-01 14:30:00 Arsenal - Stoke Cityx;