Sportfogadás

Tényleg ennyire tuti az Építők sikere Dániában?

A magyar sportfogadók egyöntetűen a Veszprém győzelmében bíznak, az odds pedig már egy tizedet esett. Nem alaptalanul.

Vasárnap 16:50-kor lép pályára a Telekom Veszprém a dán Skjern Handbold otthonában a VELUX EHF Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első felvonásában.

Könnyen lehet, hogy nem lesz sétagalopp Dániában. fotó: Hanball Veszprém

1x2    
Skjern Döntetlen Veszprém
4.70 10.00 1.29

A fiúk keményen készülnek a hétvégére, hiszen következő ellenfelünk közel sem lebecsülendő. Elég csak kiemelni a dánokok szerb kapusát, Tibor Ivanisevicet, aki a Zaporozhye ellen 7 büntetőt is hárított. Ő a következőt nyilatkozta a Bajnokok Ligája hivatalos oldalának: „Egyértelműen mi vagyunk az esélytelenebbek, csakis a meglepetésben bízhatunk, ugyanakkor ez azt jelenti, hogy nincs vesztenivalónk, nyomás nélkül léphetünk pályára ezen a két meccsen.” A Telekom Veszprém játékosainak tehát nagyon figyelniük kell, nehogy meglepetést okozzon az esélytelenek nyugalmával, ugyanakkor bravúros teljesítményre is képes északi csapat -írta a handballveszprem.hu.

Esélylatolgató beharangozónkban már foglalkoztunk a párosítással és mi is arra jutottunk, hogy ha nem is gálameccsen diadalmaskodnak, de győzelemmel a zsebben utazhatnak majd haza az Építők.

A     fogadóinak egészen csekély, szám szerint 4%-a voksol a @4.70-es oddsú Skjernre, míg a remiben 10/1 tipszter bízik. Mint az alábbi képen is látható, hatalmas többségben vannak Veszprémre tippelők és ha nem történik valami váratlan fordulat, akkor minden bizonnyal zöldülni is fog tippjük.

fotó: tippmixpro.hu