Bulvár

Ki alakítja majd minden idők egyik legjobb játékának filmes főszerepét?

  • varin
megosztom

Geraltot még akár Mads Mikkelsen is képernyőre viheti, ám a favorit a Trónok Harca sztárja.

Hamarosan elkezdik forgatni Amerikában a The Witcher című sorozatot, amelyet alighanem a számítógép- és konzolfanatikus olvasóknak nem kell bemutatni. A regényeket író Andrzej Sapkowski tevékeny szerepet vállal majd a Netflix sorozatában, amelynek ugyan egyelőre még egyetlen részletét sem ismerni, mindenesetre rajongók tízezrei várják már Geralt filmvásznas kalandjait. Ám, hogy ki alakítja majd hófehér hajú gyilkost, az jó kérdés, mindenesetre természetesen fogadhatunk erre is.

Fotó: videogamer.com

A halványzöld iroda ugyanis oddsokat ajánl az egyes kimenetelekre, amely alapján úgy tűnik, a Trónok Harca Jaime Lannistere, Nikolaj Coster-Waldau a favorit Ríviai Geralt eljátszására.

Az esélyesek között van még a Geralt személyiséghez igencsak jól illő stílusú Mads Mikkelsen, a Vikingek sztárja, Travis Fimmel és az egyre felkapottabb svéd színész, Alexander Skarsgard is.

Érdekesség, hogy a futottak még kategóriában olyan elképesztően meglepő neveket olvashatunk, mint Colin Farrell, Michael Fassbender, Tom Hardy, Daniel Day-Lewis, Viggo Mortensen vagy Hugh Jackman.

Ki alakítja majd Ríviai Geraltot a Netflix The Witcher sorozatában?
Nikolaj Coster-Waldau 3.00
Mads Mikkelsen 5.00
Travis Fimmel 5.00
Alexander Ludwig 7.50
Alexander Skarsgard 7.50
Colin Farrell 11.00
megosztom