Bulvár

A te főnöködnek írt már igazolást a kedvenc csapatod?

A Roma együttesénél mindent megtesznek, hogy a lehető legtöbben szurkoljanak nekik a Barcelona ellen.

Fotó: uefa.com

Április 10-én kerül sor a Roma-Barcelona BL-negyeddöntő visszavágójára, ám ha sejtéseink beigazolódnak, eddigre már az olaszoknak nem lesz sok esélyük a katalán óriás ellen. Úgy tűnik azonban, hogy a Farkasoknál mindent megtesznek, hogy a lehető legtöbben biztassák csapatukat a gránátvörös-kékek ellen, olyannyira, hogy még "orvosi igazolást" is mellékelnek a szurkolóknak.

Legalábbis valami ilyesmi történt nemrég a francia Roma-fan, Lucas esetében is, aki a Twitteren kérte meg a klubot, hogy "tegyenek egy szívességet és beszéljenek a főnökkel, mert nem enged el a Barcelona elleni meccsre". A római klubnál kapva kaptak a lehetőségen és először csak egy rövid választ közöltek, mely szerint "a labdarúgás túlságosan is fontos, így adunk igazolást", majd végül e-mailben valóban el is küldték a "felmentést" az alábbi szöveggel.

"Tisztelt hölgyem/uram!

Kérem fogadják el (ide írd be a nevet) távolmaradását április 10-én. Sajnos nem tud ezen a napon dolgozni, ugyanis szeretett klubunk a Barcelona ellen játszik a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágóján.

Ahogyan anno a nagy Bill Shankly nyilatkozott, néhányan azt hiszik a futball élet-halál kérdése - de biztosíthatok mindenkit felőle, hogy ennél sokkal több. Úgy gondolom, így már önök számára is nyilvánvaló, hogy (ide írd be a nevet) nem teheti meg, hogy kihagyjon bármilyen okból egy ilyen mérkőzést.

Előre is szeretnénk kifejezni hálánkat, ha megértik, milyen fontos ügyről van szó" - áll az üzenetben.

Hogy végül Lucast elengedték-e a mérkőzésre vagy sem, arról egyelőre nincsen információ, mindenesetre az biztos, hogy a férfi mindent elkövetett az ügy érdekében.

Melyik csapat nyeri a Bajnokok Ligáját?
   
Barcelona 3.60
Manchester City 4.25
Bayern München 4.75
Real Madrid 5.50
Juventus 12.00
Liverpool 13.25
Sevilla 64.00
Roma 66.00