Sportfogadás

Többek közt Ronaldo és Szalah csatájából húznánk hasznot

Pénteken a Norvégia-Ausztrália és a Portugália-Egyiptom barátságos válogatott mérkőzésekre fogadunk.

Norvégia-Ausztrália
Tipp: Több, mint 1,5 gól
Odds:
1.35 @ Tippmixpro

A norvégoknál 2017-ben, míg az ausztráloknál idén volt szövetségi kapitány csere, az európaiknál Lars Lagerback, míg az óceániaknál Bert van Marwijk vette át a stafétabotot.

A hazaiaknál Lagerback regnálása alatt már látszik a fény az alagút végén, a tétmeccseken a németektől elszenvedett kiütéses vereséget leszámítva jól mozogtak a norvégok, s egyre magabiztosan futballoztak, igaz, az év végi két felkészülési találkozójuk nem sikeredett túl fényesen. Az ausziknál szeptemberben Ange Postecoglu családi okok miatt lemondott posztjáról, utódja pedig az a Marwijk lett, aki Szaúd-Arábiát juttatta ki a 2018-as vb-re, míg a 2010-es tornána Hollandiával döntőt játszott Spanyolország ellen Dél-Afrikában.

Mivel többnyire mind a két fél meccsein potyogni szoktak a gólok, ráadásul a lehetőségekhez képest a legerősebb keretet trombitálták össze a szövetségi kapitányok, akik egyébként is a kombinatív, támadófocira fektetik a hangsúlyt, így véleményünk szerint nagy a potenciál abban, hogy legalább két gól születik a felek oslói találkozóján.

[2692072] 2018-03-23 18:00:00 Norvégia - Ausztráliax;

Ronaldóék Egyiptommal meccselnek pénteken. - Fotó: Archív

Portugália-Egyiptom
Tipp: Több, mint 1,5 gól
Odds: 
1.35 @ Tippmixpro

A világ két legjobb formában lévő támadója lép pályára péntek este Zürichben, ahol Portugália és Egyiptom feszül egymásnak. Az afrikaiak közül Mohamed Szalah hónapról hónapra pazarul játszik a Liverpoolban, vezeti is az angol bajnokság góllövő listáját, míg a regnáló Európa-bajnoknál Cristiano Ronaldo a gyenge szezonkezdést követően kezd magára találni, az utóbbi hetekben bombaformába került, a hétvégén például az 50. mesterhármasát jegyezte karrierje során.

Mindkét gólvadász parádésan teljesített legutóbbi bajnokiján, hiszen Szalah a Watfordnak, míg Ronaldo a Gironának lőtt 4 (!) gólt az elmúlt hétvégén. Mindezek ismeretében nem is fogadhatunk másra a Portugália-Egyiptom összecsapáson, mint gólokra, abból is legalább kettőre.

Alapvetően sem számít nagynak az általunk támasztott határ, főleg egy barátságos meccsen, az előjelek alapján pedig minden nehézség nélkül zöldülhet a tippünk, s korrekt oddsot kapunk rá. Egyébként is, ha nem menne az előbb említett két sztárnak, akkor is vannak olyan játékosok (például Bernardo Silva és Mohamed Elneny) mind a két oldalon vannak, akik képesek gólt szerezni, s akkor az olyan játékosokról nem is beszéltünk, akiknek ez az egyik utolsó lehetőség, hogy biztosítsák helyüket a vb-keretben.

Mindezek tükrében pedig szerintünk igen nagy esély van arra, hogy a Portugália-Egyiptom barátságos találkozón legalább két gól szülessen.

[2683539] 2018-03-23 20:45:00 Portugália - Egyptx;
hatharom.com
Norvégia-Ausztrália Több, mint 1,5 gól
Portugália-Egyiptom Több, mint 1,5 gól
@1.82
Fogadási határidő: 18:00