Tenisz

Okos tippekkel dupláznánk

  • Cesc18

Három mérkőzést néztünk ki a Miami Open pénteki játéknapjára, ha kombiban adjuk fel, megduplázhatjuk a pénzünket.

Szelvényünk első mérkőzésén egy női párost néztünk ki, méghozzá a végső győzelemre is esélyes Chan nővérek Ostapenko/Sevastova elleni fellépését. Indian Wellsben ugyanígy az első körben randevúztak, és akkor a kínaiak igazolva a papírformát, 6-2, 6-3 arányban diadalmaskodtak. A szakadék a két páros között továbbra is fennáll, sem Ostapenko, sem pedig Sevastova nem tartozik a páros tenisz krémjéhez, ellentétben Chanékkel, akik viszont klasszis duót alkotnak. Nagyon meglepő lenne, ha Miamiban nem ismétlődne meg a kaliforniai eredmény. 

Marach és Pavic Melbourne-ben első GS-címűket ünnepelték. - Fotó: ATP

Nagyon hasonló a helyzet a férfi párosoknál is, ahol az egyik Indian Wells-i negyeddöntő ismétlődik meg. Kaliforniában az Australian Open-címvédő Marach és Pavic 6-4, 6-4-re verte a Lopez/Lopez spanyol kettőst. Pavicék jelenleg a világ egyik legjobb párosát alkotják, és ha így haladnak, akkor szép lassan ott kopogtatnak majd a világelsőség kapuján. Ugyan Lopezék sem gyenge nevek a szakmában, de idén nem brillíroznak, az Indian Wells-i meccsük pedig meg is mutatta a különbséget a két páros között. 

Ami az okos triplázónk utolsó meccsét illeti, a férfi egyeseknél a 12. kiemelt Roberto Bautista-Agut győzelmét néztük ki, aki akár a torna meglepetésembere is lehet, hiszen egyrészről rápihenhetett erre a versenyre, másrészről fekszik neki a lassabb kemény pálya Miamiban. Egy hazai harcos, Michael Mmoh lesz az első ellenfele, aki tehetséges, ám még messze nincs azon a szinten, hogy egy olyan kaliberű teniszezőt legyőzzön, mint RBA. A spanyol nagyon stabil tud lenni az alapvonalról, meglepő lenne, ha Mmoh hatékony fegyvert találna ellene. 

hatharom.com
Ostapenko/Sevastova-Chan/Chan Chan/Chan
Marach/Pavic-Lopez/Lopez Marach/Pavic
Michael Mmoh-Roberto Bautista-Agut Roberto Bautista-Agut
@1.91
Fogadási határidő: 16:00