Sportfogadás

Ezt várjuk mi - tippek a Magyarország-Kazahsztán válogatott meccsre

Természetesen a hatharom.com-nál is tűkön ülve várjuk a Magyarország-Kazahsztán barátságos mérkőzést, amely kapcsán már nagyban megy az esélylatolgatás. A kezdés előtt megkérdeztük szerkesztőinket, tippmestereinket, hogy mit várnak a találkozótól.

Péntek este első meccsét játssza válogatottunk Leekens mester irányításával. - Fotó: mlsz.hu

Varin

Fogadási szempontból nagyon nehéz mérkőzés. Ami biztos, a magyarok 1.35-ös szorzójában nincsen érték. A kazahok csapata egyáltalán nem rossz, egységesek is, hiszen két gárda adja a válogatott magját, így minden bizonnyal jól ismerik egymást. Szorosabb meccset várok, mint azt az oddsokból következtethetnénk, szerintem mi sem rúgunk 2 gólnál többet és azt sem kizárt, hogy a vendégek betalálnak.

Tipp: 1. félidő 1.5 gól alatt @1.40

Látogasd meg a Logibetet és nézd meg, mit tippelnek legjobb tippmestereink a mérkőzésre. Az előfizetési díj továbbra is havi 19 euró, amelyért minden tippmester minden tippjét megtekintheted!

mr.blonde

Nem igazán lehet belőni, mire is számíthatunk ezen a meccsen. Ahogy a tavalyi évet befejeztük, annál lejjebb nem nagyon mehetünk, így benne van, hogy kitisztultak a fejek. Ha ez tényleg így van, akkor nem lehet gond Kazahsztán legyőzése - hazai pályán.

A Groupamában vélhetően jó lesz a hangulat, Leekens pedig nyilván elvárja, hogy pörögjenek a fiúk, de nagy kérdés az is, hogy a kazahok milyen céllal érkeztek ide. Ha beparkolnak a busszal, meggyűlhet velük a bajunk, ha viszont leállnak focizni, akkor egy laza hangulatú, többgólos meccset is játszhatunk.

Az is nehezíti a dolgunkat, hogy nem tudjunk mennyit akarnak majd forgatni a csapatokon a szövetségi kapitányok, így ez a meccs klasszikus terepe nálam az élőzésnek. Ha most tippelnem kéne, akkor a félidei vezetésünkre tennék.

Tipp: 1. félidő - Magyarország  TippmixPro@1.75

[2709068] 2018-03-23 20:00:00 Magyarország - Kazahsztánx;

Tomihmv

Noha barátságos mérkőzésről van szó, kapitányunk számára mégis van tétje az ütközetnek, hiszen ez lesz az első meccse magyar szövetségi kapitányként, s biztos vagyok benne, hogy győzelemmel szeretne bemutatkozni.

Azonban ez nem lesz egyszerű, mivel a legutóbbi válogatott mérkőzéseink enyhén szólva sem úgy sikerültek ahogyan azt szerettük volna. Ugyanakkor itt az esély, hogy a játékosok valamit jóvá tegyenek valamit abból, amit a tavalyi évben elbaltáztak, s nem csak az új trénernek, hanem a közönségnek, s az egész országnak bizonyítsanak.

Mivel a vendégek a stabil védekezésre építenek majd (mint ahogyan azt a 2014-es barátságos meccsen is tették, amikor 3-0-ra nyertünk), megkockáztatom, hogy alig lesz helyzetük, támadásuk a találkozón, vagyis a bunkerfoci kerül előtérbe ellenfelünknél. Ennek köszönhetően óriási mezőnyfölényben játszhat válogatottunk, s ha odateszik magukat Dzsudzsák Balázsék (s miért ne tennék, elvégre ez a dolguk), akkor bizony győzelemmel mutatkozhat be Georges Leekens mester. Ugyanakkor úgy vélem, hogy a magyar siker mellett nem a góloktól lesz hangos a mérkőzés, avagy hazai győzelem mellett kevesebb, mint 4,5 gólra számítok.

Tipp: Hazai és kevesebb, mint 4,5 gól @ TippmixPro@1.60

gb1

Kis országunk focirajongói árgus szemekkel várják, hogy a kegyvesztett Bernd Storck helyére érkező Georges Leekens milyen változtatásokat tudott eszközölni az elmúlt időszakban. A bukik egyértelműen a mi sikerünket vizionálják, azonban nem írnám le teljesen az ellenfelet, aki ugyan a világranglista 136. helyén áll csak, mégis vannak nemzetközi tapasztalattal rendelkező játékosai is, főleg az Asztana révén.

A kazahok legjobb klubját négy évig irányító, így spílereit és a helyi játékrendszert jól ismerő Stanimir Stoilov ült le nemrégiben a válogatottjuk kispadjára, ami szintén intőjel lehet tétjeink megrakásánál. Persze túlságosan nem kell aggódnunk, hiszen a közép-ázsiai csapatnak nem sok babér terem a válogatott színtéren, jól mutatja ezt a legutóbbi 10 meccsükön elért 0-2-8-as mérleg is.

Összességében elmondható, hogy pénteken a védelem restabilizálása lesz a fő feladatunk, és nem hinném, hogy gólparádéba fulladna a meccs a vállalható eredményért érkező kazahok ellen, de a végén egy-két góllal mi örülhetünk majd.

Tipp: Gólszám 2-3 @ TippmixPro1.70


Ti mire fogadnátok a Magyarország-Kazahsztán barátságos meccsen?

[2709068] 2018-03-23 20:00:00 Magyarország - Kazahsztánx;