Magyar válogatott

Elfogultság, vagy tényleg ennyire tuti 1.47-ért az U21-es fiaink győzelme?!

Honfitársaink közül szinte mindenki a magyarok sikerére tippel a Ciprus elleni Eb-selejtezőn.

1x2    
U21 Magyarország Döntetlen U21 Ciprus
1.47 3.75 5.25

Csütörtökön 20.00 órakor a Hidegkuti Nándor Stadionban újabb lépést tehet célja elérése felé a Michael Boris vezette U21-es válogatott.

Magabiztos a csapat és újra győzhetnek Ciprus ellen. fotó: MLSZ

A magyarok négy forduló után veretlenül, nyolc ponttal állnak Eb-selejtező csoportjukban, és céljuk, hogy csütörtökön tizenegyre növeljék megszerzett pontjaik számát. Ebben a ciprusi együttes próbálja megakadályozni a mieinket, amelyet novemberben, Larnacában 2-0-ra sikerült legyőznünk, de a vendégek azon a mérkőzésen és korábbi meccseiken is bizonyították, hogy képesek megnehezíti bármelyik ellenfelük dolgát. A ciprusiaknál nagyobb vérfrissítés történt a keretben november óta, míg Michael Boris szövetségi edzőnél továbbra is azok a labdarúgók alkotják a gárda gerincét, akik ősszel is a válogatott tagjai voltak.

A kevés újonc egyike, a debreceni Varga Kevin az összetartás első napjaiban kisebb sérülése miatt nem tudott teljes értékű munkát végezni, de a szerdai edzéseken már csatlakozhatott a társakhoz. A többiek egészségesen és jó formában várják a találkozót.

"Két mérkőzés vár ránk a következő napokban, de egyelőre a ciprusiakra készülünk, a jövő hétfői, belgák elleni találkozóval a csütörtöki selejtező lefújása után kezdünk el komolyabban foglalkozni." - mondta az mlsz.hu-nak Michael Boris szövetségi edző a szerda esti edzést követően. -

"Ciprus ellen hasonló mérkőzésre számítok, mint idegenben, a legfontosabb célunk, hogy megbontsuk ellenfelünk szervezett védekezését, és jól használjuk ki az adódó lehetőségeket, miközben végig stabilnak kell maradnunk hátul is.

Szeretnénk versenyben maradni az első helyért vívott harcban, ehhez pedig nem szabad pontokat vesztenünk csütörtök este.

A kerettagok jó formában érkeztek a válogatotthoz klubcsapataiktól, az edzéseken mutatott teljesítmények bizakodásra adnak okot az előttünk álló mérkőzésekre."

A hangulat tehát pozitív és bizakodó és így vannak ezzel a    sportfogadói is, akik ritkán látott összhangban, 93%-os többséggel fogadják az @1.47-es oddson listázott U21-es srácokat. A fennmaradó tippek eloszlása alapján 4% döntetlenre, míg 3% a vendég sikerre tette fel tétjét.

Ti is sima magyar sikert vártok?

 

 

forrás: mlsz.hu / tippmixpro.hu