NB I

Megéri ennyiért az Újpestet favorizálni?

Fradi vagy Vidi? Honvéd vagy Debrecen? Újpest vagy Diósgyőr? A Tippmixprón fogadhatunk párosításokra, lássuk milyen esélyeket vélnek látni a bukmékerek.

A válogatott meccsek miatt most két hét szünet következik az OTP Bank Ligában, de addig lehet min gondolkozni, hiszen az állami irodánál továbbra is fogadhatunk speciális párosításokra.

Március 31-én egyébként izgalmas fordulót rendeznek, többek között az Újpest - Fradi és a Puskás Akadémia - Videoton találkozókkal.

2018-03-31;212

A Tippmixprón jelenleg öt párosításra tudunk fogadni a magyar élvonalban, a bukmékerek természetesen igyekeztek úgy összeválogatni a csapatokat, hogy közel azonos erősségű és célokkal rendelkező együtteseket pároztattak.

A Ferencváros és a Videoton bajnoki címért zajló versenye teljesen egálon áll, ez pedig meglátszik az oddsokon is, hiszen gyakorlatilag ugyanakkora mindkét csapat esélye az aranyra.

Érdekesebb páros a Debrecen és a bajnoki címvédő Honvéd esete. A Loki meglepetésre a harmadik helyen telelhetett, ám tavasszal közel sem megy úgy a csapatnak, a bajnokságban egyelőre 3 zakó és egy döntetlen a hajdúságiak 2018-as mérlege. A kispestiekről sem tudjuk elmondani, hogy szárnyalnának, de a hétvégén meglett a három pont, így egy pontra megközelítették a Lokit. Ennek ellenére a bukiknál továbbra is a Debrecen a favorit.

A tavaszi szezon egyik nagy nyertese egyelőre az Újpest csapata, amely a hétvégén már fel is kúszott a dobogóra. A lila-fehéreket a diósgyőriekkel párosították össze, a két fél között jelenleg négy pont a különbség, ennek megfelelően az oddsok terén is komolyabb a differencia.

Viszont idén rendkívül sűrű a mezőny, így közel sem vagyunk benne biztosak, hogy ebben a pillanatban érdemes 1.40-ért az Újpestre fogadni.

A hátsó régiót illetően a zsinórban három győzelmet számláló Mezőkövesd komoly favorit a Balmazújvárossal szemben, de a tabellán továbbra is csak három pont a két fél között a különbség. Itt sem gondoljuk, hogy megéri most lecsapni a borsodiakra, hiszen azért jön még gyengébb időszak a számukra is, ez a három pont pedig nem sokat számít az idei NB I-ben.

Végül, de nem utolsósorban a Vasas és a Haladás párosa fogadható még. A két csapat között két pont a különbség a fővárosiak javára és az oddsok alapján ez a felállás a szezon végére is megmarad.

Ki végez előrébb az NB I-ben?    
FTC Videoton
1.78 1.82
Debrecen Honvéd
1.70 1.90
Újpest Diósgyőr
1.40 2.50
Mezőkövesd Balmazújváros
1.60 2.05
Vasas Haladás
1.65 2.00
Szerinted melyik csapat nyeri az NB I 2017/18-as szezonját?x;
239099