Átigazolás

Ilyen nyilatkozat után Verratti tuti nem lesz a Barca játékosa

A PSG olasz sztárja odamondott egyet a Barcelona csillagának, akivel pénteken a pályán is összecsaphat.

2017 nyarán az átigazolási piac egyik főszereplője Marco Verratti volt, aki végül a biztosnak tűnő hírek ellenére nem igazolt a Barcelonához. A posztján a világ egyik legjobbjának tartott játékos iránt hatalmas a kereslet, ám nyilatkozatai alapján úgy tűnik, Verratti nem szeretne a katalánokhoz szerződni.

"Olvastam korábban, hogy Raiola felajánlott engem a Barcelonának, de ez hazugság. Egy pillanatig sem volt kérdés, hogy a PSG-nél szeretnék maradni, a jövőmről pedig én döntöttem" - nyilatkozta a felmerülő pletykákról az olasz középpályás.

Fotó: Archív

A 25 éves, pescarai születésű klasszist az elmúlt hónapokban több kritika is érte hozzáállása miatt, ráadásul a Real Madrid elleni BL-nyolcaddöntő is részben az ő butasága miatt úszott el.

"Nagyon bután viselkedtem a mérkőzésen, kijött belőlem a frusztráció és a feszültség, de talán a játékvezető is lehetett volna toleránsabb velem szemben. Rosszul reagáltam, de senkit sem bántottam. Sajnos amit Messi megtehet, vagyis hogy fél centiről mutogat a játékvezető arcába, azért mást megbüntetnek" - szúrt oda egyet a Barca argentin csillagának Verratti.

"Nem voltunk olyan messze attól, hogy megcsípjük a Real Madridot, különösen az első mérkőzésen játszottunk jól. Apró dolgok döntöttek, illetve az, hogy Neymar nem játszhatott a visszavágón. Ez olyan volt nekünk, mintha a Barcából kivették volna Messit".

Verratti egyébként nemsokára magának Messinek is elmondhatja a kritikáit, hiszen pénteken Olaszország-Argentína barátságos mérkőzést rendeznek. 

"Venturával nagyon sokat dolgoztunk a taktikán, ám ami átültethető egy klubcsapatba, az nem feltétlenül működik egy válogatottnál, ahol mindössze napok állnak rendelkezésre. Fontos a jól szervezettség és tisztelem is Venturát, de olyan edző, mint Zeman: lehetetlen átvenni a taktikáját és a gondolatait néhány nap alatt" - fejezte be nyilatkozatát az olasz.

A két sztárcsapat pénteken a manchesteri Etihad Stadionban játszik egymással, a fogadóirodáknál pedig az argentin válogatott a meccs esélyese. 

   
Argentína Döntetlen Olaszország
1.95 3.30 3.80
[2644527] 2018-03-23 20:45:00 Olaszország - Argentínax;