Átigazolás

A Real Madrid elfogadott egy 130 milliós ajánlatot Bale-ért?

Az egyik spanyol oldal arról ír, hogy a klubok már megegyeztek egymással, ám Bale végül nem szerződött Ázsiába.

Hatalmas kérdés, mennyi ideje maradt még Gareth Bale-nek Madridban, hiszen a walesi játékosról évek óta hallani, hogy elvágyódik a spanyol fővárosból, ráadásul a szurkolók sem zárták igazán a szívükbe. A spanyol Don Balon jelentése szerint Florentino Pérez olyannyira megválna egyik legnagyobb értékétől, hogy egy 130 millió eurós ajánlatot már el is fogadott, ám Bale végül nemet mondott az üzletre.

Az oldal arról ír, hogy a gigaajánlat Kínából érkezett és hiába bólintottak rá Madridban, Gareth Bale nem szeretett volna Ázsiába szerződni, ezért nem írta alá a szerződést.

Noha a walesi csillag statisztikái egyáltalán nem rosszak, hiszen 19 bajnokin 9+3-as mutatóval bír, ráadásul csak 1259 percet töltött a pályán, sérülései és ingadozó formája okán idén sem tud hasznára lenni a hektikus Zidane-csapatnak.

A játékos vételára egyébként még komoly alkudozás tárgya lehet, mivel Pérez szeretne érte 120 millió euró körül kapni, ugyanakkor az angol kérők (MU, Tottenham) megállnának 80-90 millió környékén, lévén, hogy Bale nagyon régen nem tündököl top formában.

Szerződése egyébként 2022-ig Spanyolországba szólítja a szélsőt, ám az már több korábbi szavazáson is kiderült, hogy a Real-fanatikusok jobban szeretnék, ha véget érnének a 28 éves játékos szenvedései Hispániában.

A Real Madrid hétvégén a válogatott szünet miatt nem lép pályára, legközelebb a Las Palmas otthonában vendégszerepelnek Ronaldóék. A Kanári-szigeteki gárda ellen 1.25-ös szorzóval fogadhatunk a    -nál.