Sportfogadás

Szépen zöldültek a foci- és teniszfogadások - íme az elmúlt hét legjobb fórumos tippjei

Múlt hét hétfőn elindítottuk új cikksorozatunkat, melyben az elmúlt hét legszebb fórumos tippjeire tekintünk vissza. Aktivitásotoknak köszönhetően ismét volt miből csemegéznünk.

Ezúttal is remekül pörgött az Indian Wells-i topikunk, ahol varin és Cesc18 kollégák nagyszerűen éreztek rá, hogy Sam Querreynek nem lesz egyszerű dolga Yuki Bhambri ellen. A szett hendikep és az over tippjük is ült, előbbi 1.88-as oddson volt fogadható. Cesc18 a női fronton is jól agyaskodott, amikor is veszélyesnek érezte a Simona Halepre való fogadást Naomi Osaka ellen. Utóbbi végül lemészárolta a világelső románt, sőt óriási meglepetésre behúzta a tornát. A férfiaknál Juan Martín del Potro diadalmaskodott, ezt pedig új fórumozónk, StarIBenny1 jósolta meg, akinek tippjével háromszoros pénzt lehetett kaszálni.

A tenisz továbbra is főszerepben lesz, ugyanis szerdán kezdődik a Miami Open.

A múlt héten érdemes volt a naplók között is nézelődni, ugyanis például a "Foci tippek innen onnan" topikban bjani55 nevű felhasználónk remek tippeket publikált. Hétből öt fogadása is bezöldült, amivel vaskos profitot lehetett elkönyvelni, hiszen többször is 2.00 feletti oddsot akasztott le. Az egyik legkönnyebb pénzt a Besiktas-Bayern BL-meccsel nyerhettük, ahol bloggerünk a vendég siker mellett mindkét féltől gólt várt. Az 1-3-as végeredmény 2.45-szörös pénzt hozott a konyhára. 

Nem járt rosszul az sem, aki Cipolla naplójába betért, ugyanis egykori tippmesterünk jól muzsikált a téli sportok hajrájában. Alpesi síben több szép fogása is volt.

Látogass el Te is a fórumba és profitálj belőle!