Forma-1

Korrekt pénzt nyerhetünk, ha Raikkönen 2018-ban is futamgyőzelem nélkül marad

A Ferrari finn pilótája idén is csak a másodhegedűs szerepét töltheti be Sebastian Vettel mögött, így pedig apró sansz mutatkozik arra, hogy megszakítsa a 94 futam óta tartó nyeretlenségi szériáját.

Kimi Raikkönen a Forma-1 elnyűhetetlen figurája, a maga 38 életévével a legidősebb pilóta a mezőnyben. Újabb világbajnoki címről azonban nemigen álmodozhat, a Ferrainál egyértelműen második számú versenyzőznek számít Sebastian Vettel mögött. Elsősorban német kollégáját kell segítenie, illetve teljesítménye sokat számít a konstruktőri versenyben. 

Papírforma lenne, ha Kimi 2018-ban sem nyerne futamot. - Fotó: F1

Tudása alapján dobogóra még mindig esélyes, amit bizonyít a tavalyi hét pódiumos helyezése, ám a győzelem teljesen más kávéház. Ezt jól mutatja a következő statisztika is:

Kimi legutóbb 2013-ban Melbourne-ben tudott nyerni, azóta pedig 94 futamon állt rajthoz, ám az elsőség egyszer sem jött össze neki. Gyakorlatilag amióta visszatért a Ferrarihoz és V6-ra váltott a Forma-1, azóta nincs győzelme. 

Ez pokolian hosszú nyeretlenségi sorozat, és bár klasszis pilótáról beszélünk, vajmi kevés esély mutatkozik arra, hogy 2018-ban ez megszakadjon. 

Egyrészről a tesztek alapján nagyon úgy tűnik, hogy 2018-ban is a Mercedes lesz a legerősebb, sőt könnyen lehet, hogy a Ferrari a Red Bull mögött tart... De nyilván ezek csak találgatások, mindenesetre, ha ütőképes is az SF70H, akkor is Vettellel kell számolnunk. Kimi tavaly Monte Carlóban 129 versenyt követően tudott végre pole pozícióba kerülni, ám a versenyen át kellett adnia a győzelmet a csapattársának...

A fogadóirodák kirakták a futamgyőzelmekre vonatkozó határokat, természetesen Raikkönennél 0.5 szerepel. Véleményünk szerint 1.67-ért is van érték abban, hogy nem nyer versenyt 2018-ban. Akinek nem okoz gondot hónapokra lekötni a pénzét, annak bátran ajánljuk ezt a hosszútávú fogadást. 

Évad futamgyőzelmek
hatharom.com
Kimi Raikkönen 0.5 alatt
Odds: 1.67
Fogadási határidő: vasárnap, 2:30

A játékban való részvételhez kattints a képre.