Nap fogadása

A fogadók szerint is országos iksz a nap kiesési derbije

A Fürth jó formában van, de a fogadók szerint így is csak egy pontot csípnek meg a német rangadón.

Fotó: RP Online

Nem bővelkedik fogadási eseményekben a hétfő, habár a Miami Masters indulásával bőségesen lesz mire fogadniuk a játékosoknak. Ami a futballfanatikusokat illeti, a hétfői napot egy Ergebirge Aue-Greuter Fürth Bundesliga II-es találkozó színesíti, amely a Tippmixprónál is a nap mérkőzésének számít.

Teljesen ellentétes formában várja a két gárda a mérkőzést, hiszen a Fürth utolsó öt meccséből 13 pontot kalapozott össze, míg az Aue kilenc meccsen csupán nyolc pontot szerzett. Az ellentétes teljesítmények ellenére a két gárdát csupán három pont választja el a tabellán, komoly harc dúl köztük a bennmaradást jelentő 15. pozícióért, amelyet jelenleg a Fürth birtokol.

A formák is egyértelműen a zöld-fehérek felé billentik a mérleget, hiszen az Aue bajnokin 2010 óta nyeretlen a Fürth ellen.

Összességében egy kevés gólos, döntetlen körüli eredmény várható, amely a magyar állami bukinál fogadó játékosoknak is a kedvenc opciója, hiszen minden második játékos szerint a 3.05-ös szorzójú remire kell fogadni.

[2544465] 2018-03-19 20:30:00 Erzgebirge Aue - Greuther Fürthx;