Olasz foci

Másfélszeres pénzt ér, ha nem gálázik a Napoli

Az egyik legkeményebb védelem érkezik Nápolyba, így lehet, hogy nem csökken a déliek hátránya.

Meglepetésre hibázott szombaton este a SPAL vendégeként a Juventus, így az Öreg Hölgy előnye ugyan 5 pontra nőtt a Napoli előtt, ám lehetőséget adott a déliek kezébe, hogy közelebb lépjenek az éllovashoz. A San Paolóba vasárnap este viszont az a Genoa látogat, amely védelme nem csak a tabella hátsó régiójából, de az egész bajnokságból is kimagaslik. Az előzmények ismeretében így nem lepődnénk meg, ha nem lenne gólgála.

Fotó: Pianeta Genoa

A Napoli ugyanis pokolian gyenge támadójátékkal rukkolt elő az Inter vendégeként, ami a Roma elleni fiaskót követően még egy hatalmas pofon volt Sarriéknak. Noha a délieknek nincs komolyabb sérültjük, beigazolódni látszik, amit mi már többször is jeleztünk, vagyis a vékony kispad hatására a szezon második felére elfogyott a csapat. Úgy tűnik, az évet szenzációsan kezdő déliek nem tudnak 9 hónapot ilyen magas szinten futballozni, ez pedig most kezd kiütközni rajtuk.

Az ellenfél, a Genoa sem örvend kirobbanóan jó formának, hiszen a Bologna, majd a Milan ellen lőtt gól nélkül maradtak alul. A csapat védelme azonban továbbra is szenzációs, 27 mérkőzésen csupán 28 gólt kaptak

és idegenben egyszer sem kaptak 2 gólnál többet, de 2-t is csak kétszer.

Idegenbeli kilenc kapott góljuknál csak a Roma és a Napoli büszkélkedhet jobb eredménnyel.

Az elmúlt években ráadásul nem is volt gyakori a magabiztos győzelem a déliek részéről, 2011 óta nem tudta egyszer sem legalább három gólos különbséggel megverni a Napoli a genovaiakat.

"Nagy szükségünk van most a szurkolóinkra, mert nem vagyunk jó formában. De igyekszünk mindent megtenni a krízis elhárítása érdekében. Tíz bajnoki még van, az alatt lehet 30 pontot szerezni. Nem adjuk fel bajnoki álmainkat" - nyilatkozta Marek Hamsík.

Véleményünk szerint izzadtságszagú mérkőzés lesz ez, ha a Genoa úgy védekezik majd, ahogy idén többször láthattuk tőlük, akkor jók lehetnek még akár egy 0-0-ra is. Ősszel hazai pályán kettőt lőttek a Napolinak, ha pedig most is betalálnak már egyszer, akkor négy kapott gól szükséges ahhoz, hogy mostani tippünk bukjon.

hatharom.com
Genoa +2.25 AH
Odds: 1.50
[2588609] 2018-03-18 20:45:00 SSC Napoli - Genoax;
2018-03-17;55
2018-03-18;55
241306