Bulvár

Pályabezárás, csirkebántalmazás miatt

Hol máshol, mint Dél-Amerikában kell bűnhődnie egy csapatnak a galád tett miatt.

Néhány nappal ezelőtt játszották Uruguayban a Fenix-Racing bajnoki mérkőzést, amely a vendégek egygólos győzelmével ért véget. A Racing sikerét azonban egy kellemetlen közjáték zavarta meg, amely végül meglepő pályabezáráshoz vezetett.

Történt ugyanis, hogy valaki két zöld-fehérre, vagyis a Racing színeire festett csirkét engedett a pályára mérkőzés közben, amelyet a Fenix elnöke, Gaston Alegari úgy próbált meg orvosolni, hogy szó szerint kirugdosta az egyik állatot a partvonalon kívülre.

Fotó: AP

Az állatvédőknek és a szurkolóknak természetesen ez nagyon nem tetszett, amely miatt később Alegarinak nyilvánosan elnézést is kellett kérnie.

"Sajnálom a történteket, valóban elfogadhatatlan, ami történt. Nem így szoktam viselkedni, de elragadtak az indulatok és meggondolatlanul cselekedtem" - írta nyilvános posztjában Alegari.

A Fenix azonban nem úszta meg ilyen könnyen a balhét, az Uruguayi Labdarúgó Szövetség ugyanis arra kötelezte a klubot, hogy egyik hazai mérkőzését semleges pályán játssza majd le.

Hogy a bántalmazott csirke hogy viselte az incidenst, arról sajnos nem szól a fáma...

[2714027] 2018-03-11 20:30:00 Fenix - Racingx;