NB I

Kiesési rangadót játszik a harmadik helyezett

A Lokinak hazai pályán muszáj legyőznie a Mezőkövesdet, ha nem akar bajba kerülni.

Pocsékul kezdte az évet a Debrecen együttese, amely hat meccsen csak egyszer tudott nyerni és gólt is csak ötöt rúgott. A Loki legutóbb Kispesten maradt gól nélkül a Honvéd elleni kupameccs első mérkőzésén. Noha a budapesti 0-0 nem egy rossz eredmény, ha Könyvesék a Mezőkövesd ellen sem tudnak majd betalálni hazai pályán, akár gondba is kerülhetnek.

Mint azt ugyanis Herczeg András az Újpest elleni vereséget követően elmondta, bőszen kell hátrafelé is tekintgetniük, hiszen pontszámban csak kilenc egység választja el őket az utolsó helyen álló Kövesdtől, ráadásul a matyó földiek az elmúlt években többször is nyerni tudtak a Nagyerdőben.

   
Debrecen Döntetlen Mezőkövesd
1.85 3.40 4.05

"Sajnos az idei bajnoki mérkőzéseinken nem úgy sikerültek az eredmények, ahogy szerettük volna, bár az Újpest ellen biztató volt a csapat játéka. Nagy szükségünk lenne az egészséges önbizalomra és magabiztosságra, hogy a játékosok a kapu előtt jó döntéseket hozzanak, ha helyzetbe kerülnek. Az eddigi meccseinken sajnos három-négy alapemberünk is hiányzott sérülés vagy eltiltás miatt, most pedig Ferenczi Jani is kiesett, ráadásul őt az egész szezonra elvesztettük. Ettől függetlenül természetesen úgy lépünk pályára a Mezőkövesd ellen, hogy itthon tartsuk a három pontot" - nyilatkozta Herczeg.

A Loki sikeredzője az ellenfélről elmondta, nagyon jól erősítettek a télen, amelynek látszik is az eredménye, hiszen három bajnokin hét pontot is szereztek Kuttor Attila fiai. A borsodiaknál ráadásul nincsen se sérült, se eltiltott, Kuttor legjobb csapatával léphet pályára Debrecenben.

[2539045] 2018-03-17 17:00:00 Debrecen - Mezőkövesd Zsóryx;10

Fogadási szempontból nincs egyszerű dolgunk, hiszen a Loki szorzójában nincs igazán érték, így talán inkább az x2 felé kellene kacsintgatnunk. Nem gondolnánk, hogy lenne oka a vendégeknek az egy pontot védeni, bátor játékkal nagyon sokat érő három pontot szerezhetnek az igencsak erőtlenül futballozó, több hiányzóval is küzdő Loki ellen. Ha a kövesdiek betalálnak legalább egyszer, pénzünk 1.40-szeresét kaphatjuk vissza, ami nem rossz befektetés.

[2539045] 2018-03-17 17:00:00 Debrecen - Mezőkövesd Zsóryx;
2018-03-17;212
239099