Angol foci

A Liverpoolra és a Manchester Unitedre fogadunk

Szombat a Liverpool-Watford és a Manchester United-Brighton meccsekre fogadunk Angliában.

Magabiztos sikert várunk a Liverpooltól. - Fotó: Twitter

Liverpool-Watford
Tipp: Hazai és több, mint 2,5 gól
Odds:
1.45 @ Tippmixpro

Manchesteri vereségének köszönhetően újfent győzelmi kényszerben van a Liverpool. A Vörösök ezúttal nyerhető meccset játszanak, hiszen a hétvégén a Watford látogat az Anfield Roadra.

A vendégek legutóbb az Arsenal otthonában kaptak ki 3-0-ra, igaz, ha Troy Deeney jobban céloz a büntetőnél, akkor könnyen lehet, hogy más lett volna a végeredmény. A nagy különbségű zakó ellenére a Lódarazsak nem vallottak szégyent Londonban, s a múlt heti produkciójukat simán megismételhetik Liverpoolban is.

Ugyanakkor az a teljesítmény az Anfield Roadon sem lesz elég szerintünk a pontszerzésre, viszont a felek egy olyan meccset hozhatnak össze, ami a támadófociról szól. Ebből a hazaik jöhetnek ki jobban, akiknél egyedül maximum Nathaniel Clyne maradhat ki, vagyis Jürgen Klopp a legjobb csapatát küldheti a pályára.

Mindezek után azon a véleményen vagyunk, hogy a felek őszi meccséhez hasonlóan - 3-3 lett Watfordban -, ezúttal sem szenvedünk hiányt gólokban, ugyanakkor a döntetlen helyett ezúttal az LFC sikerével érhet véget a találkozó.

[2523047] 2018-03-17 18:30:00 Liverpool - Watfordx;

Manchester United-Brighton
Tipp: Manchester United
Odds: 
1.30 @ Tippmixpro

Meglepetésre a Manchester United hazai pályán kikapott a Sevillától kedden, így elbúcsúzott a Bajnokok Ligájától. Mindennek köszönhetően a Vörös Ördögök számára már csak az FA Kupa maradt, ahol trófeát nyerhetnek az idei szezonban, avagy igen nagy a tét számukra szombat este. José Mourinhóéknak nem fér bele az újabb botlás, főleg nem hazai pályán, az Álmok Színházában minden hazai szurkoló győzelmet vár szombaton, méghozzá a magabiztosabbik fajtából.

A hazai sikerre pedig látunk esélyt, hiszen a MU lényegesen nagyobb játékerőt képvisel, mint a Brighton, a bajnokságban a manchesteriek nyertek, az Old Traffordon jól megy nekik Angliában, ráadásul amíg náluk csak a szokásos hiányzók lesznek, addig a vendégeknél akár hatan is kihagyhatják a találkozót.

Összességében tehát úgy véljük, hogy, ha nem is simán, de a Manchester United a Premier League-et követően az FA Kupában is legyőzi a Brighton csapatát hazai pályán.

[2723652] 2018-03-17 20:45:00 Manchester United - Brighton & Hove Albionx;
hatharom.com
Liverpool-Watford Hazai és több, mint 2,5 gól
Manchester United-Brighton Manchester United
@1.89
Fogadási határidő: 18:30