NB I

A Fradi rúghatja a következőt a Puskás Akadémiába

A tavasszal még nyeretlen Puskás Akadémia a Groupama Aréna vendége lesz. Újra lesz szervezett szurkolás, szerintünk nem is lesz meglepetés.

A listavezető Ferencváros a Balmazújváros után ezúttal a másik újoncot fogadja hazai pályán. A Puskás Akadémia jelenleg a 8. helyen áll a tabellán és csupán két pont választja el a kiesést jelentő 11. pozíciótól, így ha Pintér Attila együttese ezúttal is pont nélkül marad, igen kellemetlen helyzetbe kerülhet.

1x2    
Ferencváros Döntetlen Puskás Akadémia
1.40 4.30 7.50

Márpedig az oddsok alapján erre nagy esély van, hiszen mindössze 1.40-ért kínálják a bukik a Fradi sikerét, szemben a felcsúti gárda 7.50-es szorzójával.

Tekintve a Ferencváros hazai formáját, nincs ebben semmi meglepő, Thomas Doll fiai igen magabiztosan menetelnek a Groupamában, szezonbeli 11 hazai meccsükből 9-et megnyertek és kettő döntetlent játszottak.

A másik oldalon viszont vannak bajok, a tavaszi rajt ugyanis finoman szólva sem sikerült jól a Puskásnak, kikapott Zalaegerszegen a kupában, ikszelt Mezőkövesden és kapitulált a Paks és a DVTK ellen is.

Puskás Akadémia#hun-puskas_akademia#5

Pintér Attila nyilatkozataiból azt szűrhetjük le, hogy a télen további légiósokkal megerősített felcsúti gárda öltözőjében nem feltétlenül optimális a hangulat, a tréner szerint pedig néhányan hozzáállásbeli problémákkal küzdenek.

Ilyen előzményekkel nem túl szerencsés ellenfél a Ferencváros, amely a bajnoki címért küzdve hazai környezetben nem nagyon engedhet meg magának botlásokat. A DVTK elleni kisiklást a Balmaz legyalulásával feledtették Böde Daniék, meggyőzőnek mondható a csapat játéka, ráadásul egy hetet tudtak készülni erre a találkozóra, míg a Puskásnak azért volt egy hétközi kupameccse.

Fogadási szempontból szerintünk rizikós most a meglepetésre fogadni, a Fradi annyival jobb passzban van, hogy szerintünk meg is nyeri ezt a meccset. Ne feledjük, hogy a Debrecen elleni meccsen történtek miatt kapott szektorbezárás megszűnik, így ismét lesz lesz B-közép, tekintve a felcsúti csapat szimpátiaindexét, biztosak lehetünk benne, hogy odateszik magukat a hazai drukkerek.

  • Ferencváros nyer@1.40
     
  • Ferencváros -1 ázsiai hendikep@1.66
     
  • Hazai és több, mint 2.5 gól@1.80
239099