Német foci

2.15-ös szorzóért robogunk tovább a Schalke-vonaton

A Bundesliga egyik legjobb formájában lévő csapatára újra ajándék oddsot szabtak a bukik. Kár is lenne kihagyni!

A Bundesliga 26. játéknapjának egyik legnagyobb rangadóján a Schalke a Wolfsburg otthonába látogat. A házigazda a tavalyi kiírásban osztályozót kényszerült játszani a bennmaradásért és a pocsék formát bánatukra tovább hozták az új szezonra is.

1x2    
Wolfsburg Döntetlen Schalke
3.35 3.15 2.15

Hiába volt edzőváltás a farkasoknál, Bruno Labbadia első három találkozóján csak a szintén kiesés elől menekülő Mainz otthonából tudott egy pontot menteni, tehát kijelenthetjük, hogy nem sikerült a pozitív irányba mozdulás. A Leverkusen már 2-0-ra vezetett ellenük a Volkswagen Arenában - igaz a szépítés összejött de 2-1-re kikaptak, az előző körben pedig a hullámzó formát mutató Hoffenheim tükörsima 3-0-ra verte őket.

Wolfsburg#ger-wolfsburg#5

A tabellán jelenleg a 15. helyen csücsülnek és jelenleg csak a gólkülönbségük miatt ússzák meg a playout-pozíciót. Ha a formájukat nézzük, úgy viszont csak az utolsó előttiek - nem csoda hiszen legutóbbi 5 meccsük mérlege 0-1-4 és 4 lőtt gólért cserébe 11-et kaptak ellenfeleiktől. Ha ez nem lenne elég

hazai pályán a 13 lejátszott meccsükből mindössze 2-szer tudtak diadalmaskodni, bár ők remiztek a legtöbbször a saját közönségük előtt, szám szerint 7-szer.​

A Schalke mesterének egyik titka, hogy minden pillanatot együtt él meg fiaival. fotó:eurosport.com

A favoritja a párharcnak egyértelműen a vendég gárda és erre nem egy okot tudunk felsorolni (kezdve a fentebb említett pocsék wolfsburgi formával). Talán a legszembetűnőbb, hogy négy meccses győzelmi szériában vannak, és ez alatt a periódus alatt csupán egyszer tudtak betalálni a hálójukba. Előtte a Bayern ugyan verte őket, de a mutatott játék alapján egy pontra legalább jók lettek volna a rekordbajnokkal vívott találkozón is.

Schalke 04#ger-schalke_04#5

A lassan már joggal világhírnevet szerzett fiatal mesterük, Domenico Tedesco a remek előjelek ellenére kiemelte, hogy közel sem számít sétagaloppra. "A Wolfsburg telis-tele van minőségi játékosokkal, akik főleg a labda járatásában és tartásában jeleskednek. Néha lehet pont ez akadályozza meg őket a gólszerzéstől-szeretik uralni a labdabirtoklást és folyamatos mozgásban tartani ellenfelüket. 

Meggyőződésem, hogy ha jó napot fognak ki bárkit le tudnak győzni.​

A két óriási hagyománnyal rendelkező együttes egymás elleni meccsei mindig izgalmasra sikerülnek, a közelmúlt azonban szintén a királykékek mellett szól. Legutóbbi 5 meccsükből 4-et ők nyertek, azonban az őszi odavágón a farkasok 1-1-re tartották Tedescóékat a Veltins-Arenában.​ Ha viszont hozzátesszük, hogy a Wolfsburgnál több kulcsember is hiányozni fog, míg a vendégeknél a teljes keret bevethető nem igazán lehet kérdéses, hogy kire fogadjunk.

Mindent összevetve tehát a    által ajánlott @2.15-ös szorzó az a kategória, amit a Bundesligát aktívan figyelő sportfogadóknak a végső kimeneteltől függetlenül kötelező behúzni, hiszen bőségesen túl lett árazva. Az elmúlt hetek gólimpotens szereplései után azért a Wolfsburgban is benne lehet a gól, a mindkét csapat szerez gólt opcióra @1.85-ös oddsot kínál hazánk nemzeti irodája.

[2544155] 2018-03-17 18:30:00 Wolfsburg - Schalke 04x;