Bajnokok Ligája

Nem sokat fizet a Real továbbjutása - íme az oddsok a BL-negyeddöntőkre

A fogadóirodáknál a Real Madrid mellett a Barcelona, a Bayern München és a Manchester City is favorit a továbbjutásra.

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, péntek délben sorsoltak Nyonban és kiderült, hogy a Bajnokok Ligája negyeddöntőiben Barcelona-Roma, Sevilla-Bayern München, Juventus-Real Madrid és Liverpool-Manchester City párharcokat rendeznek. Papíron az angol derbi és a tavalyi finálé visszavágója is pokolian izgalmasnak ígérkezik, az oddsok viszont mást ígérnek.

Ki jut tovább?   
  1 2
Barcelona-Roma 1.12 5.00
Liverpool-Manchester City 2.56 1.43
Juventus-Real Madrid 2.56 1.43
Sevilla-Bayern München 5.00 1.12

Mint az látható, a címvédő Real Madrid és a Premier League listavezető Manchester City továbbjutása sem fizet valami sokat, mindkét gárda egyaránt 1.43-as oddsal fogadható. Az már kevésbé meglepő, hogy a Barcelona és a Bayern München továbbjutását gyakorlatilag elkönyvelték a fogadóirodák, hiszen 1.12-es oddsot kínálnak rájuk. 

A Bajnokok Ligája hivatalos Twitter-oldalán szavazhatunk, jelenleg a Barcelona továbbjutására 83% voksolt, a Bayernre 87%, a Realra 64%, míg a Cityre 57%. 

Szerintetek is mindegyik párharcnál az oddsok alapján esélyesebbnek számító csapat jut tovább? Mielőtt azonban voksoltok, érdemes lehet ezekkel a statisztikákkal kalkulálni:

  • A Juventus eddig mind a négyszer kiejtette a BL-ben a Real Madridot, amikor a két csapat oda-visszavágós párharcban találkozott egymással.
     
  • James Rodríguez (Bayern) négy gólt szerzett a Sevilla ellen, amikor még a Real Madrid játékosa volt.
     
  • Jürgen Klopp (Liverpool) minden sorozatot figyelembe véve eddig hat mérkőzésen aratott győzelmet edzőként Pep Guardiola (Man. City) csapatai ellen, többször, mint bárki más.
Ki nyeri a Bajnokok Ligáját?
   
Barcelona 3.60
Manchester City 4.25
Bayern München 4.75
Real Madrid 5.50
Juventus 12.00
Liverpool 13.00
Sevilla 64.00
Roma 64.00