Tippjáték

A finishez érkezett a tippliga, íme a tippmester-jelöltek

Két hét múlva lezárul a hatharom.com indoklásos tippligája, de még nem késő megmutatni, hogy te vagy az elemzések királya.

A január elején életre hívott tippligában ezidáig több, mint 400-an vettek részt, ám közülük csupán nyolc játékos teljesítette idáig a kvalifikációs feltételt, azaz írt legalább 75 indoklást/elemzést a tippjeihez.

A versenykiírás szerint  a 2018. január 12. és a 2018. március 31. között megrendezésre kerülő mérkőzésekre leadott legalább 31 szavas érdemi indoklással ellátott tippek számítanak bele. Mivel már csak két hét van hátra a zárásig, eljött az idő, hogy megnézzük, hogyan állnak a legjobbak.

Fontos megjegyezni, hogy sorrendet ugyan az elért profit határozza meg, de az indoklások minősége az elsődleges szempont, ami alapján ki lehet emelkedni a többi tippadó közül.Elemzéseinek köszönhetően került be a Protipp-rendszer tippmesterei közé 'kiralyd' is, akinek rövid bemutatkozását itt olvashatjátok el.

Az indoklásos tippligát jelenleg két játékos vezeti - méghozzá igen szoros csatában.

Az első helyen 'rolandnyg' áll, aki 164 tippet adott fel a játékba és ezen tippszám után +8%-s ROI-val, 56 százalékos találati aránnyal és +78 egység profittal áll.

Szintén kiváló statisztikákkal rendelkezik a második helyen álló 'zekenorci', aki 117 tippet adott le a ligába, ami után +8%-os ROI-t, 63 százalékos találati arányt és +46 egység profitot tud felmutatni.

Persze jó pár kiváló eredményekkel rendelkező játékos van a tippligában rajtuk kívül is, ám nekik még a következő két hétben teljesíteniük kell a kvalifikációhoz szükséges tippszámot.

A verseny teljes állásást itt tudjátok megnézni!

További jó tippelést kívánunk mindenkinek!