Európa Liga

Egy újabb római botlás már nem fér bele

A Laziónak gólt, gólokat kell szereznie Kijevben, hogy kijavítsák az elszúrt első 90 percet.

Tovább tart a Lazio vesszőfutása minden sorozatban, hiszen Simone Inzaghi csapata négy mérkőzés óta nyeretlen. Andersonék legutóbb a Cagliari vendégeként buktak el két pontot, csütörtökön pedig 2-2-ről kell kivívniuk a továbbjutást Kijevben. Ha a rómaiak kudarcot vallanak, a szezon könnyedén elúszhat.

   
Dinamo Kijev Döntetlen Lazio
3.15 3.35 2.15

Hiába játszott jobban az első találkozón a Lazio, végül Junior Moraes a 79. percben 2-2-re módosította az állást az Olimpicóban, amely egyértelműen az ukránokat sodorta jobb helyzetbe.

Khatskevich mesternek azonban fel kell kicsit forgatnia együttesét, hiszen a középpályáról nem csak a sérült Szidorcsuk, de az első mérkőzésen kiállított Garmash is hiányozni fog. Ott lesz viszont a kezdőben az a Kádár Tamás, aki az Európa Ligában állandó szerephez jut a kijevieknél.

Immobiléék ezúttal nem hibázhatnak

Az odavágó igen paprikásra sikeredett, 33 szabálytalanság mellett lapokat is szép számmal láthattunk és az első mérkőzés eredménye a visszavágóra is hasonló csontzenét ígér. Véleményünk szerint a Lazio kiharcolhatja a továbbjutást, hiszen jobb erőkből álló együttes, mint a Kijev és még egyszer nem követhetik el azt a hibát, hogy kihasználatlanul hagyják helyzeteiket.

Ha érdekel, hogy master tippmesterünk, varin szerint mi a legjobb tipp erre a mérkőzésre, akkor látogassátok meg a Logibet rendszerét, ahol továbbra is 19 euróért kaphatod meg az összes tippmester összes tippjét egy hónapig!

[2726124] 2018-03-15 19:00:00 Dynamo Kyiv - Laziox;
2018-03-15;73