Európa Liga

Bloggerünk bátor tippje a Lokomotiv - Atlético meccsre

Bloggerünk ennek a párharcnak az odavágójára is megtalálta a nyertes tippet, lássuk mit tippel a visszavágóra.

Bjani55 bloggerünket nem szokták hidegen hagyni a nemzetközi kupameccsek, így rendszeresen szemezget a BL és EL küzdelmeiből. Szerdán a Besiktas - Bayern München találkozón sikerült megcsípnie egy 2.45-ös szorzót, csütörtökre pedig egy 2.10-es oddsot nézett ki.

Bloggerünk tippjét és indoklását most cikk formájában is közöljük. Jöhetnek a vélemények és meglátások, hisz tudjátok, több szem, többet lát.
 

"Sziasztok! Ma Európa liga mérkőzést ajánlok.

Lokomotiv Moszkva - Atlético Madrid mérkőzésre gondoltam.

Nagyot kell harcolnia a Lokomotiv Moszkva csapatának, amennyiben tovább szeretne jutni. A szorzó (4.33), így esélye a győzelemre (23%), viszont korábbi mérkőzéseit 40%-ban nyerte meg ilyen szorzóval. Hazai pályán a csoportkörben 2-0-1-s eredménnyel és 6-3-as gólaránnyal állt, ami mérkőzésenként 3-as átlagot jelent átlag. Legjobb gólszerzője a csapatnak Jefferson Farfan, sérülés miatt kérdéses a játéka, de szerintem ott lesz a kezdőben, ami fontos lehet, hiszen a bajnokságban 8 gólos, a kupasorozatban pedig 4 gólt ért el. A másik középpályás Fernandes Manuel pedig 6 gólos a kupasorozatban. Figyelmet kell erre is fordítani.

Az Atletico Madrid már az odavágón tetemes előnyre tett szert. Azért nem árt nekik odafigyelni, hiszen a hazai csapat támadni fog és gólt is szerez majd. Az Atlético szorzója 2.00, így esélye a győzelemre 50%, viszont ilyen szorzóval 65%-át nyerte meg mérkőzéseinek. Idegenben a BL csoportkörben 0-3-0 és 1-1-es gólkülönbség a mérlege. Most viszont már szárnyal a csapat és sokkal jobb gólhelyzetek kihasználásában.Kettő csatár, Diego Costa és Kevin Gameiro játéka kérdéses, de biztos hogy ott lesznek és ha nem is a kezdőben, később lehetőséget kapnak. Biztos ott lesz viszont Antoine Griezmann, aki összességében 16 gólnál tart és a kupa küzdelmekben 2 gólt szerzett idáig. Úgy gondolom, ez a mérkőzés küzdős lesz és inkább a gólokat részesítem előnyben. Meglesz a három találat. 

Tippem a következő.

28797 V Lokomotív Moszkva - Atl. Madrid Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5)2,10

Jó tippelést és nyereményeket kívánok!
Üdv,Jani!"

 


Ti egyetértetek a tippel? 
[2726128] 2018-03-15 17:00:00 Lokomotiv Moscow - Atlético Madridx;