Sztártipp

Rivaldo húzott egy merészet a Barcelona-Chelsea BL-rangadóra

Hét és félszeres pénz ütheti a markunkat, ha bejön a brazil legenda tippje a szerda esti nagy derbire.

Komoly figyelem övezi a szerda esti Barcelona-Chelsea Bajnokok Ligája rangadót, oldalunk szerkesztői és tippmesterei már leadták tippjeiket a mérkőzésre, most pedig lássuk, hogy miként vélekedik az esélyekről az egykori barcelonai klasszis, Rivaldo. A brazil legenda az első összecsapás előtt is kifejtette véleményét, akkor úgy kalkulált, hogy bár Messiéknek nem lesz egyszerű dolguk, de 2-1-es sikerrel távoznak majd a Stamford Bridge-ről. A kulcsfontosságú idegenbeli gól összejött a Barcelonának, de a győzelem elmaradt Londonban, a lefújást követően 1-1 állt az eredményjelzőn. 

"A katalánoknak nem volt egyszerű feladatuk a Stamford Bridge-en, hiszen a Chelsea a Premier League címvédője és korábbi BL-bajnok, egy nagyon erős és versenyképes csapat. De a Barca megragadta a lehetőséget, amikor az angolok védelme hibázott, ezzel pedig viszonylag kényelmes helyzetbe került a visszavágóra. Otthon játszhatnak és tudják, hogy elég a 0-0 is a továbbjutáshoz." - vélekedett Rivaldo - "De azt hiszem, hogy a Barcának támadnia kell az elején, hogy minél előbb gólt szerezzen."

Veszélyes lehet ugyanis meccsben tartani a Chelsea-t. Minél tovább áll 0-0-ra a derbi, annál nagyobb Antonio Conte csapatának a reménye - ne felejtsük el, hogy a vendégeknek akár egyetlen gól is elegendő lehet a továbbjutáshoz.  

"Természetesen a Kékek igyekeznek majd jól védekezni és támadni, amikor lehetséges, de, ha sokáig 0-0, akkor nekik kell majd kockáztatni, hogy gólt szerezzenek." - mondta a brazil, aki hozzátette, hogy nem szabad megfeledkezni arról, hogy a Chelsea-nek minőségi támadói vannak Eden Hazard és William személyében. "A brazil kiváló volt az első meccsen, nagyszerű gólt rúgott és két kapufát is jegyzett. Olyan játékos, aki erős személyiség a pályán és a Barcának oda kell rá figyelnie."

Fogadás a továbbjutóra    
Barcelona Chelsea
1.23 3.70
Fogadási határidő: szerda, 20:45

Vajon hazai pályán megoldják a továbbjutást Messiék. - Fotó: Twitter

Messi friss és boldog

"Miután Lionel Messi a múlt hétvégén fia születése miatt nem játszott, így frissen és motiváltan térhet vissza, ami nyilvánvalóan pozitívum a Barcelonának. A csapat egyébként nélküle is remekelt a Málaga ellen, de természetesen a Chelsea más kaliber."

Ha Messi a pályán van, akkor az ellenfelek is jobban tisztelik a gránátvörös-kékeket. Szerintem viszonylag kényelmes 2-0-s hazai siker születik. Az erős kezdés megkoronázva góllal az első félidőben vélhetően a Chelsea vesztét okozza. 

Rivaldo tippjei:

  • Pontos eredmény - Barcelona 2-0 @ 7.50
  • Hazai csapat 0-ra nyeri a mérkőzést? Igen @ 2.40    
[2680955] 2018-03-14 20:45:00 Barcelona - Chelseax;