Francia foci

Íme két jól fizető tipp a PSG bajnokijára

A párizsi csapat miután kipottyant a BL-ből, tartalékolás nélkül lavírozhat a bajnoki cím felé - ellenfeleik bánatára.

Szerdán a francia élvonal egyik elmaradt meccsének pótlására kerül sor, amelynek keretében az Angers a bajnoki várományos PSG otthonába látogat. A párharc kezdőrúgása a BL-meccsek miatt késő délután lesz, mégpedig pontban 17 órakor.

1x2    
PSG Döntetlen Angers
1.05 12.00 22.00

Unai Emery együttesénél ugyan már csillapodtak a kedélyek a Real Madrid elleni kudarcot követően, egyes játékosokban mégis tüske maradt a sokat vitatott meccsek miatt. A hét elején Dani Alves adott hangot csalódottságának, aki a következőket mondta:

Egy jelentősebb tornáról való kiesésért nem lehet a szerencsét okolni. Már megéltem ezt a brazil válogatottal is. Nem sikerült csapatként játszanunk és ezt mindenki láthatta. A PSG komoly átalakuláson megy át és az egység hiányát nem lehetett takargatni.

A "brazil gyalogkakukk" nincs elragadtatva a kialakult helyzettől. fotó:goal.com

A kiesés tehát mély nyomokat hagyott néhány játékosban és dühüket immár a Ligue 1 párharcain vezethetik le. Az idei szezonban eddig meg sem tudták őket közelíteni az ellenfeleik a Parc des Prince-ben:

Otthoni meccseiken 15/15 győzelem a mérleg amelyhez 59-9-es gólarány párosul - ez majdnem 4 találat meccsenként.

Igaz, hogy Neymar játékára továbbra sem számíthatnak, azonban a keret nélküle is piszok erős, ráadásul a Metz ellen duplázó Nkunku személyében új sztár van születőben. Cavani és Mpabbé is ellenállhatatlan formában focizik a bajnokságban, előbbi 24 utóbbi 11 találatnál jár.

Paris Saint Germain#france-paris_saint_germain#5

A 14. helyen tanyázó Angersnek tehát komoly félnivalója lehet a felbőszített oroszlánnal szemben, ráadásul az élvonalban maradásuk sincs még biztosítva, hiszen csak négy egységgel vannak a kiesőzóna fölött. Amiben bízhatnak, az a viszonylag stabilnak mondható védekezésük, hiszen idegenbeli meccseiken eddig csak 17 gólt kaptak, ezzel a statisztikával pedig a 4. legjobbak a ligában.

A fekete-fehér csapat ráadásul egy hónapja veretlen és ebben a periódusban legyőzték a minőségileg erősebb Lille-t és a Guingampot is, legutóbb pedig a Bordeaux otthonában erőn felül teljesítve értek el egy 0-0-ás, győzelemmel felérő döntetlent. Túráikról csak 35%-áról tértek haza vesztesen és a Montpellier mellett az ő nevük mellett szerepel a legtöbb remi, szám szerint 7.

A párosítás őszi meccsén Cavaniék 5-0-ra verték saját közönségük előtt a nyugat-francia kiscsapatot és a győztes kiléte ezúttal sem lehet kérdéses - szokás szerint a bukik is hangyányi oddsot szabnak sikerükre. A tisztes helytállás az előzetesek alapján azonban simán összejöhet az Angersnak, így az alábbi tippekben érzünk value-t:

Paris Saint-Germain - Angers
   
1X2 + MINDKÉT CSAPAT SZEREZ GÓLT - Hazai és nem @1.75
1X2 + GÓLSZÁM 4,5 - Hazai és kevesebb @1.80
[2525395] 2018-03-14 17:00:00 Paris Saint Germain - Angersx;
238054
11527#00