Sportfogadás

Ezt várjuk mi - tippek a Barcelona-Chelsea BL-nyolcaddöntőre

Természetesen a hatharom.com-nál is tűkön ülve várjuk a Barcelona-Chelsea BL-nyolcaddöntőt, amely kapcsán már nagyban megy az esélylatolgatás. A kezdés előtt megkérdeztük szerkesztőinket, tippmestereinket, hogy mit várnak a találkozótól.

Az odavágón Willian és Messi szerezte a gólokat. - Fotó: Twitter

Varin

Kíváncsiság kedvéért megnéztem, Lionel Messi az első gyermeke születése után nem rúgott gólt (igaz, akkor meg is sérült a meccsen), míg a második poronty érkezését már góllal ünnepelte. Az odavágón sikerült megtörnie rossz sorozatát a Chelsea ellen és szerintem most is eredményes lesz majd. Ha nem is az első perctől, de a Chelsea-nek támadnia kell, amely több teret adhat majd a katalánoknak, mint volt a Stamford Bridge-en. Egy Messi-gólra 1.78-as szorzót adnak a bukmékerek, míg ha a meccs első találatát is a Bolha viszi be, akkor 3.70-szeres pénzt kaszálhatunk. Én bátorkodom utóbbi tippnek bizalmat szavazni.

Tipp: Lionel Messi szerzi az első gólt @3.70

Látogasd meg a Logibetet és nézd meg, mit tippelnek legjobb tippmestereink a mérkőzésre. Az előfizetési díj továbbra is havi 19 euró, amelyért minden tippmester minden tippjét megtekintheted!

mr.blonde

Jó az idei Barcelona, de ennek ellenére azért ez a meccs nem lesz sétagalopp. A Chelsea-nek nem jó a 0-0, mindenképpen gólt kell szereznie, így Conte kénytelen lesz valami okosat kitalálni. 

A hazai oldalról nézve is jobb lesz óvatosan kezdeni, egyrészt továbbjutásra áll a gárda, másrészt ha az angolok lövik az első gólt, akkor azért elég komoly buszozásnak lehetünk tanúi. 

Óriási a tét, sztárcsapatokról és világklasszisokról beszélünk, taktikus meccset és nagy küzdelmet várok. Szerintem megcsípi a Barcelona a győzelmet, de az első 45 percben maximum egy gólt várok. 

Tipp: 1. félidő - gólok száma 1,5 alatt  TippmixPro@1.50

[2680955] 2018-03-14 20:45:00 Barcelona - Chelseax;

Tomihmv

A visszavágót a Barcelona várja kényelmesebb helyzetből, köszönhetően az idegenben szerzett góljának, azonban borítékolható, hogy a katalánok a mérkőzés elejétől magukhoz ragadják majd a kezdeményezést.

Biztos vagyok benne, hogy meggyőző fölényben lesznek a hazaiak a meccs teljes egészében, mivel a Chelsea nem ront majd ajtóstól a házba, ám ez lehet az angolok veszte. Na, meg az, hogy Lionel Messi a hétvégén pihent, köszönhetően annak, hogy épp akkor született meg harmadik gyermeke, amely egy olyan lelki pluszt adhat a világ legjobbjának, hogy újfent mattolhatja - akár többször is - a londoniakat.

Összességében szerintem hazai siker várható, méghozzá abból a fajtából, amelyből a gólok sem hiányoznak majd, egyébként is egy idő után a Chelsea-nek vélhetően nagyon ki kell nyílnia, ami egyértelmű, hogy mely csapatnak kedvez.

Tipp: Hazai csapat nyer és több, mint 2,5 gól a meccsen @ TippmixPro@1.90

gb1

Végre elérkezett az idei BL-kiírás talán legjobban várt nyolcaddöntője, amelyen véleményem szerint sok izgulni valója nem lesz a katalánoknak.

Messi "szülésszabadságáról" visszatérve egy hét pihenő után bombaformában várja a második felvonást, de az egész gárda remekel az utóbbi időben. A BL történelmének második legjobb góllövőjétől újabb parádét és akár újabb gólokat is láthatunk majd, hiszen 16 hazai meccsen 18 gólnál jár. Ha hozzátesszük, hogy a gránátvörös-kékek 21 Nou Campban lejátszott tétmeccsükből 14-szer már a félidőben előnyben voltak (és persze ezt meg is tartották), a jelenleg nem topformában lévő Chelsea ellen is reális lehet ez a forgatókönyv.

Tipp: Félidő/Végeredmény Barcelona/Barcelona @ TippmixPro1.90


Ti mire fogadnátok a Barcelona-Chelsea meccsen?

[2680955] 2018-03-14 20:45:00 Barcelona - Chelseax
[2680955] 2018-03-14 20:45:00 Barcelona - Chelseax;