TipPics

Dzeko kipipálta a 100 ezres fogadást - fotó

A Roma Edin Dzeko góljával 1-0-ra legyőzte a Sahtar Donyecket és bejutott a legjobb nyolc csapat közé a Bajnokok Ligájában.

Ha BL-nap, akkor TipPics, avagy a múlt heti nagy nyerők után ezen a héten is kaptunk remek kis szelvényeket a Bajnokok Ligájáról.

'Kartal' nevű olvasónk a Roma- Sahtar meccset szúrta ki magának, tippje pedig az volt, hogy az olasz gárda kiharcolja a továbbjutást. Mivel az első meccsen az ukránok 2-1-es győzelmet arattak, a Romának elég volt egy 1-0-s siker is a negyeddöntőhöz. Jó olasz csapathoz méltóan ez össze is jött a Farkasoknak, Edin Dzeko a második félidőben továbblőtte a csapatát.

Ez olvasónknak is kellemes pillanatokat eredményezett, hiszen kétszer 50 ezer forintért küldte játékba a Roma továbbjutását, amivel így kereken 80 ezer tiszta hasznot keresett.

hatharom.com

És ha egy üzlet beindul, 'kartal' hétvégi nyereményét is megosztotta velünk, vasárnapi kettes kötésével 148 ezer forint tiszta profitot könyvelhetett el, ehhez pedig az kellet, hogy a Standard Liége és a Düsseldorf meccsén is legyen gólváltás.

A nyereményekhez természetesen ezúton is gratulálunk és várjuk a további nyertes szelvényeket!