Sportfogadás

Tippmesterünk szerint Terryék sikere a nap tutija

megosztom

A remek formában lévő, bajnoki címre is esélyes birminghamiek simán léphetik le a QPR-t tippmesterünk szerint.

Nemrég debütált a Protipp rendszerében legújabb tippmesterünk, kiralyd, aki igényes indoklásai miatt nyert felvételt a tipsterek közé. Kiralyd azóta több nyerő tippel is megörvendeztette a követőket, ráadásul külön öröm, hogy egy kisebb formaingadozást követően ismételten rátalált a helyes útra és mérlege pluszba lendült. Kedd estére is van egy tippje, ám a várakozásokkal ellentétben nem a Bajnokok Ligájára, hanem egy angol másodosztályú találkozóra, az Aston Villa-QPR-re voksolt. Lássuk!

Fotó: Daily Star

"Az utóbbi időben remekelő Aston Villa mellett tenném le a voksom. Steve Bruce fiai december végétől hét meccset nyertek zsinórban a bajnokságban, majd a Fulham elleni fiaskó után sem vettek vissza tempóból, egy döntetlen és három győzelem a mérleg. Az előző körben a listavezető Wolves csapatát gyűrték le 4-1-re, többek között Adomah góljával, akinek ez volt a szezonbeli 14. találata. Hazai pályán kifejezetten jól szerepelnek (11-6-1), egyedül a Sheffield Wednesday tudta elvinni a három pontot még október elején.

A vendégeknél már nem ilyen rózsás a helyzet, a középmezőny alját erősítik negyvenhárom egységgel. Pontjaik nagy részét otthon gyűjtöttek be, idegenbeli túráikon (2-5-10) tizenegy egységet hoztak el. Elég hullámzó teljesítményt nyújtanak, szinte kötelező győzelmet arattak a Sunderland és a Bolton ellen, a két győzelem között pedig két vereség és egy döntetlen is becsúszott.

A két csapat közt valljuk be, van különbség, amit jól mutat a helyezésük is. A hazaiak remek szereplésükkel akár az egyenesági feljutást is kivívhatják, ehhez viszont az ilyen "kötelező" győzelmeket be kell húzni. Sajnos a honi irodában rendesen alávertek az oddsnak, de így is van érték a hazai győzelemben" - áll kiralyd indoklásában.

Tipp: Aston Villa nyer @1.55

Kiralyd és a többi tippmester tippjeire ITT tudsz INGYENESEN feliratkozni.

[2529593] 2018-03-13 20:45:00 Aston Villa - Queens Park Rangersx;
megosztom