Bajnokok Ligája

Százszoros oddsért trade-elnénk BL-győztest

Igen merész vállalkozás, de egy kis aprót megér fogadni Dzekóék BL-címére.

Két pikánsnak ígérkező BL-visszavágó színesíti a kedd esténket, a Manchester United a Sevillát, a Roma a Sahtar Donyecket fogadja. Előbbi mérkőzésről már itt anekdotáztunk, most pedig következzen egy őrültnek tűnő tipp a Farkasokkal kapcsolatban.

   
Roma Döntetlen Sahtar Donyeck
1.65 3.80 4.75

Az első mérkőzést 2-1-re húzta be a Sahtar, de 2-5 és 3-1 is lehetett volna a találkozó végeredménye, ha mondjuk a Roma kihasználja a helyzeteit vagy az utolsó pillanatban nem véd emberfelettit az egyik olasz bekk. Az ukránok egygólos előnye soványka, és mint azt a bukmékerek oddsaiból is láthatjuk, teljesen 50-50-nek tűnik a továbbjutó gárda kiléte.

Ha érdekel, hogy a Logibet master tippmestere, Tomihmv hogy látja az esélyeket, regisztrálj a Logibetre és 19 euróért tekintsd meg minden tipster minden tippjét egy hónapig!

A Farkasok azonban kezdik visszanyeri formájukat, a Napolinak és a Torinónak lőtt hetes jelzi, korai volt leírni Di Francescóékat. Karsdorp kivételével most is a legjobb csapat futhat ki a pályára, ráadásul Dzeko és Fazio is pihent a hétvégén eltiltása miatt.

Az ukránok habár kétségtelenül rutinos és jó csapatot alkotnak, idegenben azért nem brillíroztak úgy, ahogy hazai pályán. Az idei csoportkörben Nápolyban hármat kaptak, Manchesterben kettőt, de a tavalyi selejtezősorozatban például a Young Boys vendégeként kaptak ki rúgott gól nélkül.

A Sahtar Donyeck az utolsó hét idegenbeli BL-találkozójából hatot elveszített, gólt pedig egyiken sem rúgott.

Véleményünk szerint tehát a Roma továbbjutása jó tippnek ígérkezik 1.90-es szorzóért, ám ezt egy kicsit még tovább bolondítva álmodtunk egy merészet és egészen a BL-győzelem szorzójáig vitte kezünket a bátor vérünk.

Jól jár, aki a Logibettel tart! Nézd meg a számainkat és győzödj meg magad róla!

Jelenleg 101-szeres szorzóval fogadható a Roma végső sikere, 1.90-nel a keddi továbbjutása, ám valószínűleg ha továbbjutnak az olaszok és nyolc csapat marad versenyben, a szorzó alacsonyabb lesz, mint 53. Persze reálisan nézve a képet, a Romának a következő körben három csapat ellen van esélye (Liverpool, Juventus, MU/Sevilla), négy ellen kevésbé (Real Madrid, Manchester City, Bayern München és a Barcelona, ha kiverik a Chelsea-t).

Tehát már a sorsolásnál is kell egy kis szerencse Dzekóéknak, nem lenne rossz behúzni mondjuk a Liverpoolt vagy a MU/Sevillát, és akár az elődöntőben is találhatják magukat. Ekkor pedig egy jó kiszállóra akár még jók is lehetünk.

BL-t nyerni biztosan nem fog a Roma, de a 101-szeres szorzó egy olyan szám, amelyből kihúzhatunk valamennyi pénzt.

   
Roma nyeri a Bajnokok Ligáját
Odds: 101.00