Fórum

A tenisz vitte a pálmát - íme az elmúlt hét legjobb fórumos tippjei

Oldalunk kínálata új cikksorozattal bővül, melyben minden hétfőn az elmúlt hét legjobb fórumos tippjeit szedjük csokorba.

Ahogyan arról korábban írtunk, a sportfogadás szerelmeseinek már nem csak az előzetesek, protipp és tippjátékok miatt érdemes a hatharom.com-ra látogatniuk, hanem a fórumos közösség miatt is, ahol egyre többen osztják meg gondolataikat, tippjeiket. Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy létrejöhetett ez a cikk.

Javában zajlik az Indian Wells-i Masters-torna, ebben a témában pedig számtalan bravúros tipp került publikálásra, elsősorban Cesc18 szerkesztőnknek köszönhetően. Kollégánk a Paire-Krueger, a Struff-De Minaur és a Dzumhur-Kicker mérkőzéseken is megérezte, hogy borulni fog a papírforma, ezeken pedig egy 2.73-as, 2.25-ös és 3.81-es oddsot sikerült levadásznia. De a tenisz-szekció szárnyalásához Bitmap nevű fórumozónk is hozzájárult egy nyertes kombival

Örömhír, hogy veterán tippmesterünk, Tomihmv "All in" nevű naplójában ismét elkezdte megosztani a tippjeit. Érdemes hozzá sűrűn benézni, ugyanis élő tippekkel is operál, amelyekből jó néhány be is zöldült az elmúlt héten. 

Egy másik visszatérőt is köszönthetünk, Cipolla szintén a saját naplójában osztja meg a gondolatait. A múlt héten az egyik legszebb tippje a PINKK-Sopron kosármeccsre irányult, ahol szemfülesen vette észre, hogy felcserélték a pályaválasztási jogot. De foci, tenisz és még téli sport kategóriában is publikált zöld tippeket. 

Baseballfan fórumozónkat is ki kell emelnünk, aki nagyon aktív a saját naplójában és a 90. Oscar-gálára egy csodás elemzést írt a Legjobb eredeti betét dal kategóriájára. Ugyan a tippje végül nem jött be, a szakértelme azonban megkérdőjelezhetetlen. 

Szintén fel kell hívnunk a figyelmet öreg motoros olvasónk, Zozinho19 elemzéseire, akinek írásaiból jó ötleteket meríthetünk. 

Látogass el Te is a fórumba és profitálj belőle!