Tenisz

Szép summát tehetünk zsebre egy Fucsovics-bravúrral

  • Cesc18

A magyar játékos a második kiemelt Marin Cilic ellen lép pályára az Indian Wells-i tenisztorna második fordulójában.

Pénteken Fucsovics Márton győzelemmel mutatkozott be Indian Wellsben, miután 88 perc alatt 7-6, 6-1 arányban múlta felül a szerb Viktor Troickit. A mérkőzés talán legfontosabb játéka 4-5-nél volt, amikor is Troicki szerválhatott a szettért, de Fucsovicsnak sikerült brékelnie, majd a rövidítést igen magabiztosan megnyerve az eredményjelzőn és lélekben is előnyhöz jutott. A második szett már csak formalitás volt. 

Ahogyan Marci a videóban is említi, volt egy kéthetes kihagyása, így külön örömteli, hogy ilyen nagyszerű győzelemmel tudott visszatérni, pedig félő volt, hogy nem sikerül a ritmust és a legjobb teniszét megtalálnia. 

A folytatásban a második kiemelt Marin Cilic vár rá, aki ellen természetesen igen komoly underdogként lép majd pályára, ugyanakkor egy olyan klasszis, akivel már megmérkőzött egyszer, méghozzá nem is olyan régen, tavaly ősszel a bázeli negyeddöntőben. Akkor rettentően meg tudta nehezíteni a Grand Slam-bajnok horvát dolgát, hiszen csak döntő szett tie-breakben kapott ki tőle. 

Nagy meccset játszottunk, közel voltam a győzelemhez, döntő szettben 6-5-öm volt. Most harmadik a világon, Grand Slam-döntőt játszott. Egy jó meccsre számítok, próbálok jó kedvvel, felszabadultan játszani. Ha sikerül a győzelem az egy óriási bravúr, hogyha nem, akkor örülök, hogy itt lehetettem. 
Fogadás a győztesre    
Fucsovics Márton Marin Cilic
4.10 1.15
Fogadási határidő: 22:00

Fucsovicsnak ilyen hozzáállással kell pályára lépnie, mint amit említett. Nincs veszítenivalója, illetve mellette szól, hogy egy tétmeccsen már túl van, míg Cilicnek az Australian Open-döntője óta csupán Rióban salakon volt egy próbálkozása. Ahogyan Melbourne-ben, úgy Indian Wellsben is rengeteg erőt adhat Marcinak a kilátogató magyar tábor. 

Természetesen a horvát a favorit, de mi egyáltalán nem vagyunk abban biztosak, hogy ez olyan egyoldalú meccs lesz, mint amit az oddsok mutatnak. Cilicnek időre lesz szüksége, hogy elkapja a fonalat, így tehetünk egy próbát arra, hogy Fucsovics nyeri az első szettet. Ám az over sem rossz választás, hiszen elég alacsonyan, 20.5-nél húzták meg a határt. 

  • Fucsovics nyeri az első szettet @ 3.30    
  • Játékok száma - Több, mint 20.5 @ 1.70