Olasz foci

Győzelmi kényszerben a Napoli, de nem véletlen a magas odds!

A Napoli Milánóba is három pontért utazik, ami nélkül elillanhatnak a bajnoki álmok.

   
Internazionale Döntetlen Napoli
3.65 3.30 2.03

Davide Astori tragédiáját és az elmaradt 27. fordulót követően visszatér minden a normál kerékvágásába Itáliában, a 28. fordulóban már pályára lép mind a 20 csapat. A forduló rangadójára Milánóban kerül sor, ahol némi túlzással a bajnoki cím is eldőlhet.

A Juventus előtt ugyanis egy könnyedebb, Udinese elleni találkozó áll, ahol ha Allegriék nyerni tudnak, képzeletben már öt ponttal mehetnek a Napoli előtt, ráadásul a két gárda a bajnokság végén Torinóban találkozik. Ha tehát Sarri csapata nem szerzi meg mindhárom pontot a San Siróban, már-már behozhatatlan előnyre tenne szert az Öreg Hölgy.

A déliek sajnálatára az Internek sem mindegy a találkozó, hiszen Icardiék harcban állnak a BL-indulást jelentő negyedik helyért, amely a kupakiesés után a csapat egyetlen mentsvára lehetne a szezon megmentésére. A hetek óta gyengélkedő milánóiaknak talán jól is jött, hogy a múlt heti városi derbit elhalasztották, így több idejük volt felkészülni a mostani, még nehezebb feladatra.

[2588599] 2018-03-11 20:45:00 Inter - SSC Napolix

"Közel tökéletes játékot kell nyújtanunk, mert Sarri csapata ellen máshogy nincs esélyünk. Fontos, hogy megfelelően felkészüljünk taktikailag, a Napoli ugyanis mindig képes újat húzni, köszönhetően a zseniális edző módszereinek. Mindkét csapatnak nagyon kell a győzelem, így jó mérkőzést várok" - nyilatkozta Luciano Spalletti, a fekete-kékek trénere.

Új hiányzó egyik oldalon sem lesz, továbbra is Ghoulam az egyetlen a nápolyi oldalon, akit a fontosabb játékosok közé lehetne sorolni, de az algériai bekk már hetek óta maródi.

[2588599] 2018-03-11 20:45:00 Inter - SSC Napolix;10

Igencsak imponáló védelmek találkoznak egymással, hogy mást ne mondjuk, az Inter 14 meccsen 11 gólt kapott otthon, míg a Napoli 13 találkozón mindössze 7-et idegenben.

Noha valóban mindkét csapatnak nyernie kell, talán Milánóban nem dőlnének a kardjukba az egy pont esetén sem, hiszen a Napolinak kitűnő éve van és lesznek még könnyebben megszerezhető pontok is a Nerazzurrinak. Amúgy sem tartozik ez a párharc a legendásnak gólgazdag matchupok közé, októberben gól sem esett, a tavalyi szezonban pedig 1-0-ra nyert a Napoli a San Siróban.

Fogadási szempontból rendkívül nehéz találkozó, de talán a 2.5 gól alatti opció lehet jó 1.75-ért, esetleg a nem szerez mindkét csapat gólt 1.85-ért.

[2588599] 2018-03-11 20:45:00 Inter - SSC Napolix;
241306