Tenisz

Annyira egyértelmű ez a fogadás, mégis kétszeres pénzt fizet - napi tippek Indian Wellsre

  • Cesc18

Egy single és egy kombi szelvénnyel támadunk az Indian Wells-i tenisztorna vasárnapi játéknapján.

Vasárnap újabb kiemeltek mutatkoznak be, köztük olyan sztárok, mint Marin Cilic - aki pont Fucsovics Marcival meccsel majd -, Juan Martín del Potro vagy éppen Novak Djokovics. Papíron nekik tovább kellene jutniuk, a 28. helyen kiemelt Feliciano Lopeznek viszont rezeghet a léc, ugyanis Ernesto Escobedo személyében egy nagyon motivált, hazai teniszezővel találkozik. 

Escobedo pályafutása első meccsét nyerte Indian Wellsben. - Fotó: ATP

Ahogyan arról korábban írtunk, Escobedo kaliforniai srácként abszolút otthonosan érezheti magát Indian Wellsben. A családja és barátai előtt extra motiváltan játszik, ami már a Francis Tiafoe elleni első körös meccsén is sokat dobott a teniszén. Egyébként is remek formában várta a tornát, hiszen februárban New Yorkban és Acapulcóban egyaránt főtáblás volt, utóbbi helyszínen pedig Jack Sock skalpjával megszerezte élete első top 10-es elleni sikerét. 

Escobedo nagyszerűen mutatkozott be, ugyanis Tiafoe ellen az első szerváit követően 70%-ban megnyerte a pontokat, míg a másodikok után 66%-ban. 

Ha ezt tudja tartani, akkor Lopez ellen is lehet bőven keresnivalója, aki ugyan még a kiemeltek között van, de jó ideje nem játszik már a legjobb szintjén. Acapulcóban pedig Jared Donaldsontól kapott ki türkörsimán, ami azért érdekes, mert jelenleg Escobedo is képes olyan teniszt a pályára tenni, mint Donaldson. 

A fogadók egyértelműen az amerikai felé hajlanak, ennek köszönhetően a kezdeti 2.20-2.25-ről 1.95-2.00-re esett az oddsa. Teljesen egyértelmű, hogy Escobedóval kell tartani, de mint látható, még mindig egész korrekt pénzt nyerhetünk vele.

Ernesto Escobedo-Feliciano Lopez
hatharom.com
Esobedo @ 2.00

Papíron a második forduló egyik rangadójának számít John Isner és Gael Monfils összecsapása, ám valójában könnyedén elképzelhető, hogy a francia kettőben megoldja. Noha Monfils sem örvend élete formájának és folyamatosan kiesebb-nagyobb sérülések gyötrik, azonban Isner még nála is sokkal rosszabb passzban van.

A hórihorgas amerikai idén eddig egy mérkőzést tudott nyerni ATP-tornákon, a pocsék szériájának egyik oka pedig a sok elveszített rövidítés. Hat tie-breakes szettet játszott 2018-ban és ebből ötöt elbukott.

Ez nagyon gyatra, főleg egy olyan játékos esetében, aki fogadóként gyenge és pont a tb-ben kellene a szetteket megoldania. Tavaly a harmadik körben futottak össze Indian Wellsben, akkor Monfils 6-2, 6-4-re nyert. Ha nem bohóckodja el, akkor most is a 2-0 lenne a reális eredmény.

A nap egyik legbrusztolósabb meccsét két nagy küzdő, Diego Schwartzman és Marcos Baghdatis vívhatja. Kicsit meglepő, hogy ennyire közel találjuk egymáshoz az oddsukat, ugyanis előbbi karrierje felfelé ívelő részében jár, míg a ciprusi már jó ideje beleszürkült a mezőnybe. Baghdatis Nishioka ellen rettentően szenvedett adogatóként, most pedig még a japánnál is jobb fogadó áll majd vele szembe, szóval egyértelműen a dél-amerikainak áll ez a meccs.

hatharom.com
John Isner-Gael Monfils Monfils
Diego Schwartzman-Marcos Baghdatis Schwartzman
@ 2.25
Fogadási határidő: vasárnap, 19:00