NB I

Megjósolhatatlan a végeredmény, de tippünk így is van a forduló rangadójára!

Két kiváló védelem találkozik Debrecenben, így mondanunk sem kell, a gólokra fogadunk.

   
Debrecen Döntetlen Újpest
2.05 3.30 3.40

A Nagyerdőben kerül sor a 22. forduló rangadójára az NB I-ben, a Debrecen az Újpestet fogadja a Hajdúságban. Mindkét csapat sikerélményekkel gazdagodott az elmúlt napokban, hiszen ott vannak a Magyar Kupa legjobb nyolc csapata között. A fogadóirodák szerint a Loki a rangadó esélyese, ám az 1x2-es tippelés helyett értelmesebb lehet a gólokban bízni.

Két igen jó hátvédsor találkozik szombaton kora délután, hiszen nem csak a tabellán állnak a 3-4. helyen a csapatok, de a kapott gólok tekintetében is csak a Ferencváros és a Videoton áll náluk jobban. Ráadásul az elmúlt években igen gólszegény volt ez a párharc, hiszen az utolsó tíz tétmeccsükön mindössze 14 gól esett, ami előrevetíti, hogy talán most sem lesz 4-5 találat.

Fotó: Archív

"Az ilyen mérkőzésekre mondják, hogy hatpontos találkozó. Vannak nehézségeink. Azt látni kell, hogy nem vagyunk olyan passzban, mint ősszel. Ennek több oka van, az egyik, hogy az eddigi két bajnokin három alapember hiányzott, és a kiesett játékosok problémát okoznak, hiszen például Justin Mengolo kiválásával a kontráinkat nem tudjuk olyan hatékonyan végigvinni, míg Aleksandar Jovanovic az agresszivitásával, labdaszerzésével sokat tudna hozzátenni, és ha kevesebb labdát szerzünk, kevesebb támadást tudunk indítani" - kesergett a problémákról Herczeg András, aki elmondta, hogy a legújabb hiányzója az a Szatmári Csaba lesz, aki a Puskás Akadémia ellen begyűjtötte ötödik sárgáját.

"Nem vagyunk tehát egyszerű helyzetben, viszont játszani kell, és így is az a célunk, hogy megszerezzük a három pontot. Nagyon szeretnénk, de tudjuk, hogy az Újpestnek is ez a célja. Arra kell törekednünk, hogy a lehető legjobb teljesítményt nyújtsuk, és eredményesen szerepeljünk ezen a fontos mérkőzésen" - mondta Herczeg.

[2539030] 2018-03-10 14:30:00 Debrecen - Újpestx;10

Noha a Lokinál akadnak problémák a védelemben, nem vagyunk benne biztosak, hogy az Újpest gyengélkedő, sok helyzetet kihagyó támadósora különösebben nehéz nap elé állítja majd Nagy Sándorékat.

Tulajdonképpen egyik csapatnak sem vészesen rossz eredmény a döntetlen, hiszen ezzel maradnának a felsőházban, ám egy esetleges lila-fehér siker pontazonosságot jelentene a harmadik pozícióban. Ám véleményünk szerint 1-0, 0-0, 1-1 körüli eredmény várható, amely igencsak megszokott eredmény lenne a két csapat elmúlt éveit nézve.

hatharom.com
2.5 gól alatt
Odds: 1.88
[2539030] 2018-03-10 14:30:00 Debrecen - Újpestx;
2018-03-10;212
239099