La Liga

Ebből a két Barca-tippből az egyik beeshet

A sereghajtó Málaga vendége lesz szombat este a Barcelona. A BL-visszavágó árnyékában nem várunk mészárlást.

fcbarcelona - facebook

Ha pusztán a tabellán elfoglalt helyezéseket vesszük figyelembe, nem lehet kérdés, hogy a Barcelona megnyeri ezt a találkozót, hiszen amíg a katalánok veretlenül vezetik a La Ligát, addig a Málaga mindössze 13 ponttal a tökutolsó.

Ennek megfelelően a bukik sem vacakolták túl a meccset, hiszen 1.25-ös oddson fogadható a vendég siker, szemben a 10-szeres hazaival.

1x2    
Malaga Döntetlen Barcelona
10.00 5.50 1.25

A Málaga egészen pocsék formát mutat az idén, december 10. óta nem tudott meccset nyerni, a legutolsó öt fordulóban pedig egyaránt vereséget szenvedett.

Malaga#esp-malaga#5

Ezzel szemben a Barcelona továbbra is veretlen, az Atlético legyőzésével hatalmas lépést tett a bajnoki cím felé, Messiék eközben pedig egy egészen káprázatos klubrekordot is építgetnek.

A Málaga ellen ősszel 2-0-s győzelmet arattak a katalánok, legutóbbi látogatásuk alkalmával azonban alulmaradtak a Rosaledában. Hazai pályán idén is masszív a Malaga, mert bár nyolc meccset is elveszített saját közönsége előtt, a 13 meccsen bekapott 19 gól nem tűnik vészes teljesítménynek.

[2580817] 2018-03-10 20:45:00 Malaga - Barcelonax;5

A Barcelona egyértelműen favorit ezen a meccsen, ám ne feledjük, hogy jövő hét közepén következik a Chelsea elleni BL-visszavágó. A londoni 1-1 után a katalánoknak nagyon oda kell figyelniük, így könnyen elképzelhető, hogy Ernesto Valverde néhány helyen változtat majd alapcsapatán.

Nagy hiba lenne persze egy ilyen fogható meccset elengednie a listavezetőnek, így aranyközépútként egy vérprofi hozzáállással, a győzelem megszerzéséhez feltétlen szükséges erőbedobással szállíthatja a győzelmet. Persze ehhez a Málaga is kell, amely ha keményen odateszi magát, megúszhatja a kiütést.

  • Vendégcsapat 1 góllal nyer@3.65    
     
  • Vendégcsapat 2 góllal nyer@3.75    
240918