Nemzetközi kupák

Négyesélyes a BL, kétesélyes az EL

Minket persze nem lep meg az alacsony odds, hiszen a madridiakra fogadtunk az EL-ben, de a value eltűnt belőle.

Január közepén fogadtuk még meg az Atlético Madrid sikerét 5-szörös oddsért az Európa Ligában, azóta pedig felére csökkent a szorzó. Miután a madridiak csütörtökön 3-0-ra ütötték ki hazai pályán a Lokomotiv Moszkvát, már csak 2.50-ért tehetünk pénzt Simeone csapatára, amely gyakorlatilag már a 8 között érezheti magát.

Melyik csapat nyeri az Európa Ligát?
   
Atlético Madrid 2.50
Arsenal 4.40
Lyon 9.50
Leipzig 10.25
Marseille 11.00
Sporting 12.25
Dortmund 13.00
Lazio 14.00

További jó hír lehet Griezmannéknak, hogy a vetélytársak nem brillíroznak, hiszen a favoritok között emlegetett Lazio 2-2-t ért el a Dinamo Kijev ellen, míg a Dortmund hazai pályán szenvedett vereséget a Salzburgtól - így továbbjutásuk erősen kérdésessé vált. 

Az Atlético mellett az Arsenalra kapunk még alacsony szorzót, hiszen az Ágyúsok a Matracosokhoz hasonlóan már gyakorlatilag a negyeddöntők sorsolását várják, miután Milánóban 2-0-ra tudtak nyerni.

A Bajnokok Ligájában kicsit közelebb vagyunk már a legjobb nyolchoz, hiszen a Manchester City, a Juventus, a Real Madrid és a Liverpool már továbbjutott, míg a Bayern München szintén bizakodva várhatja a BL-visszavágót.

Melyik csapat nyeri a Bajnokok Ligáját?
   
Manchester City 3.95
Real Madrid 5.00
Barcelona 5.50
Bayern München 5.75
Liverpool 9.75
Juventus 10.00

Itt elsősorban a Barcelona viszonylag alacsony szorzója a meglepő, hiszen Messiék esélyesként várhatják a Chelsea elleni visszavágót, ám a londoniak simán okozhatnak meglepetést. Szintén furcsa lehet a fogadóknak, hogy a bukmékerek szerint a Juventusnak kisebb esélye van a trófeára, mint a Liverpoolnak.

A jövő héten tehát még négy visszavágót rendeznek a BL-ben, a Manchester United-Sevilla (0-0), a Roma-Sahtar Donyeck (1-2), a Barcelona-Chelsea (1-1), valamint a Besiktas-Bayern München (0-5) meccseket.

Mindkét sorozat negyeddöntőinek sorsolására március 16-án, Nyonban kerül majd sor.

Szerinted melyik csapat nyeri a Bajnokok Ligáját 2018-ban?x;