TipPics

Többek között magyar és kínai focival kaszált 130 ezret

Olvasónk öt kettes alatti szorzót kombinált remekül amelybe került BL-meccs, horvát bajnoki és egy élő fogadás is.

A szerdai Bajnokok Ligája játéknap ismét sok tipszternek okozhatott fejtörést. "Flacika" nevű olvasónk nem az ő táborukat erősítette és nem először küld hírt nekünk szép fogásásról.

A londoni összecsapáson a mindkét csapat lő gólt opciót választotta, amely a meccs harmadánál már zöldült is. A Juve három perc alatt a maga javára fordította a továbbjutást a Wembley-ben, a Tottenhamnek pedig a helyzetek ellenére nem volt erre válasza, így kipottyant a legjobb 16 között, sportfogadó barátunk pedig hátra is dőlhetett, hiszen ez volt az utolsó meccs a kötésén.

Szelvényét egy ázsiai BL-meccs alapozta meg, a Shanghai-Hyundai találkozón 2-2-es állásnál negyed órával a lefújás előtt fogta meg @1.92-ért a döntetlent. A rendkívül vegyes kombináción szerepelt még egy német 3. ligás meccs, magyar kupa visszavágó és horvát első osztályú rangadó is, azonban különösebben egyiken sem kellett izgulnia.

Az ötös kombi fogadást 10 ezerrel pakolta és miután csont nélkül esett, kerekítve 13-szoros pénzt azaz 130.000 forintot vághatott zsebre.

A nyereményhez természetesen ezúton is gratulálunk és várjuk a további nyertes szelvényeket!​