Sportfogadás

Bloggerünk 1.80-as oddsot tippel az Atlético - Lokomotiv meccsre

Az Európa Liga nyolcaddöntőjében a spanyol sztárcsapat az orosz listavezető ellen lép pályára. Lássuk, hogyan vélekedik a mérkőzésről bloggerünk.

Az Atlético Madrid jelenleg az Európa Liga legnagyobb favoritjának számít, így papíron az orosz Lokomotiv Moszkva ellen is illene továbbjutnia. Bjani55 naponta osztja meg tippjeit saját blogján, csütörtökre pedig ezt a mérkőzést szemelte ki magának.

Szerdán kereken kettes szorzóért találta el, hogy lesz legalább két gól az első félidőben a Manchester City - Basel találkozón, ezúttal egy 1.80-as szorzóval próbálkozik, amelyhez ezúton is sok sikert kívánunk.


"Sziasztok! Ma Európa liga mérkőzést ajánlok.

Atletico Madrid - Lokomotiv Moszkva mérkőzésre gondoltam.

Nagyon jó formában van az Atletico Madrid! Utolsó tíz mérkőzéséből (2) végződött vereséggel (8) pedig győzelemmel. A szorzó (1.25) így esélye a győzelemre (80%) és korábbi mérkőzéseit szintén (80%) nyerte meg ilyen szorzóval. Hazai pályán nagyon jó teljesítményt nyújt. Legjobb góllövőjük a kupasorozatban Griezmann Antoine (2) góllal,de összességében már (15)góllal vezeti a házi listát. Egy védő Savic Stefan combsérülés miatt ma nem valószínű,hogy játszani fog viszont a keret bivalyerős. A Lokomotiv Moszkva kupában igen jól szerepel a bajnokságban már nem mondható annyira. A csoportkörben első helyen végzett. Idegenben (1-2-0) eredménnyel állt. Most viszont az egyenes kiesési rendszerben bizony oda kell reá figyelni hiszen a Francia Nice csapatát is kettős győzelemmel ütötte ki. Legjobb gólszerzőjük Farfan Jefferson (8) gól csípősérülés miatt nem játszik. Ott lesz viszont Miranchuk Aleksey (7) Fernandes Manuel (5) gólos középpályások. Nem szabad megfeledkezni Eder csatárról sem.

[2726127] 2018-03-08 19:00:00 Atlético Madrid - Lokomotiv Moscowx

Úgy gondolom és ezt tartom valószínűnek mindkettő csapat hajtani fog a győzelemért. Hazai győzelemre számítok és mivel a vendégek is szereznek gólt így meglesz a három találat,de az is elképzelhető,hogy az Atletico három gólos győzelmet arat.

Tippem a következő.

33899 V  Atl. Madrid - Lokomotív Moszkva  Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5)1,80

Jó tippelést és nyereményeket kívánok! Üdv,Jani!"


Te mit fogadnál a meccsre?
[2726127] 2018-03-08 19:00:00 Atlético Madrid - Lokomotiv Moscowx;