Tenisz

Amerikai és francia párharcokra fogadunk - napi tippek Indian Wellsre

  • Cesc18

Két meccset vettünk górcső alá az Indian Wells-i Masters torna csütörtöki játéknapján.

Csütörtök este 16 mérkőzéssel a férfi verseny küzdelmei is elkezdődnek Indian Wellsben. Nem túl kecsegtető az első játéknap programja, de két mérkőzésen fogást találhatunk a bukmékereken.

Fritz vért izzadhat Opelka ellen. - Fotó: Twitter

Kapásból alacsonynak tűnik a 22.5-ös határ Taylor Fritz és Reilly Opelka meccsén. A két 20 éves amerikai már tizenéves koruk óta riválisok, például a 2015-ös junior US Openen Opelka legyőzte az akkor világelső honfitársát. A profik között aztán Fritz nevét ismerhettük meg előbb, azonban a két évvel ezelőtti berobbanása óta nem tudott szintet lépni, míg Opelka szép csendben próbál felfelé kúszni.

Nem olyan régen a Newport Beach Challenger-torna elődöntőjében találkoztak, amit Fritz 6-3, 7-6-ra húzott be, tehát a mostani 22.5-ös határ alatt maradtak, azonban most egy Masters-viadal főtábláján jóval nagyobb küzdelemre számíthatunk.

Fritz egyébként kaliforniai srác, így ez neki abszolút hazai pálya. Miután jól ment neki a játék az elmúlt másfél hónapban, érthető, hogy favorit a bukmékereknél, ám a 2.11 méter magas Opelka olyan adogatással bír, amivel könnyedén megugorhatják a határt. Ennek fényében bizalmat szavazhatunk egy tb-nek is, ami eddigi mindkét meccsükön volt. Ugyan nem sokszor találkoztak eddig, de mivel fiatal koruk óta ismerik egymást és párosoztak is együtt, így sok újat aligha tudnak egymásnak mutatni. 

  • Lesz tie-break a mérkőzésen @ 1.57
Taylor Fritz-Reilly Opelka
hatharom.com
Játékok száma - Több, mint 22.5
@1.55
Fogadási határidő: csütörtök, 20:00

 

Az amerikai házirangadó mellett lesz egy francia derbi is Julien Benneteau és Jeremy Chardy főszereplésével. Utóbbi karrierje mélypontját éli, jelenleg csak a 100. helyen rangsorolják, ennyire hátul 2012 januárja óta nem állt. Ha a gyenge forma nem lenne elegendő, a hónap elején még egy csuklósérülés is gyötörte. Ha ez a sérülése rendbe is jött, akkor sem valószínű, hogy néhány nap alatt nagyot fordul vele a világ.

Chardy-nak soha nem volt egy erős versenye az Indian Wells-i, karrierje alatt öt győzelmet és kilenc vereséget számlál Kaliforniában. 

Ugyan Benneteau felett eljárt már az idő, de még így 36 évesen is óriási küzdő, és bizony akadtak idén olyan győzelmei, hogy egy formán kívüli Chardy ellen bizalmat szavazzunk neki. Az állami irodában 1.50-ért mérik a rutinos francia győzelmét, míg a 2-0-s sikere 2.25-szörös pénzzel kecsegtet. 

Íme a Logibet legjobb tenisz tipsterei - iratkozz fel rájuk mindössze havi 19 euróért!