Sportfogadás

Még több ingyen tipp? Irány a fórum!

Örömmel írhatjuk le, hogy egyre nagyobb az aktivitás a hatharom.com fórumában, így érdemes minél többször benézni, hiszen számos remek tippet és infót találhattok nap, mint nap.

Nem csak az oldalra kikerülő cikkek és tippek alatt van lehetőségeket beszélgetéseket kezdeményezni egymással, hanem a fórum szekcióban is. Maga a fórum használata semmi bonyolult műveletet nem igényel, így érdemes lehet napi szinten benézni egy-két érdekes hírért, tippért, ötletért.

Látogass el a fórumunkra!

Két főbb részlegre osztottuk a fórumot, egy 'általános' és egy 'sportfogadás' szekcióra. Előbbiben hivatalos közleményeket, értesítőket, csevegőszobát, keres-kínál piaci és egyéb témákkal találkozhattok, utóbbiban pedig természetesen a sportfogadásé a főszerep.

A 'Fogadási tippek' alatt sportági bontást is találhattok, így mindenki a számára a szimpatikus sportokból próbálhat meg plusz információhoz jutni, míg a 'Fogadási naplók' alrészben minden olvasónk számára lehetőség van saját topik vezetésére és gondozására.

Jelenleg több, mint 220 aktív felhasználóval rendelkezik a fórum szekció és több, mint 20 állandó aktív topik működik. Ez azt jelenti, hogy havonta több száz bejegyzést és hozzászólást találhattok meg, köztük számos tippet tippmesterektől és szerkesztőktől is.


Miért érdemes nálunk fórumozni?

 

  • Több, mint 20 aktív fórumtopik
     
  • Több, mint 220 aktív tag
     
  • Havonta több száz bejegyzés, hozzászólás
     
  • Lehetőség, hogy megoszd gondolataid és tippjeidet másokkal
     
  • Kölcsönös információmegosztás, kapcsolatépítés
     
  • Több vélemény, több nyerő tipp

 

Látogass el Te is a fórumba és profitálj belőle!