Bajnokok Ligája

Egy 1.70 és 2.05 odds - így tippelitek az esti BL-meccseket

Tippjeitek alapján simán nyer a Manchester City, a Tottenham - Juventus viszont szerintetek az X2 felé hajlik.

Manchester City - Basel

Ebben a párharcban tulajdonképpen csak formalitás a visszavágó, hiszen az angol listavezető a három héttel ezelőtti odavágót 4-0-ra megnyerte.

A háromesélyesben beérkezett tippjeitek 83 százaléka ezúttal is hazait vár, amire viszont nem kínálnak túl magas szorzót a bukmékerek. A gólszámos fogadásokat illetően 62 százalékotok 3,5 gólnál magasabb termést vár az Etihadban, amire átlagosan kettes odds körül lehet fogadásokat kötni.

A mérkőzés beharangozóját ide kattintva tudjátok elolvasni, amelyből megtudhatjátok kik hiányozhatnak a City-ből és mit vár Guardiola a csapatától.

2018-03-07;42

Tottenham - Juventus

Sokkal több izgalom maradt a játéknap másik meccsén. Az első találkozón a Tottenham kétgólos hátrányból tudott felállni, így most igen kedvező helyzetből várhatja a londoni visszavágót.

A végeredményt illetően igencsak megoszlanak a vélemények, az oldalunkra beérkezett tippek 35 százaléka várja a Juve sikerét és ugyanannyi a döntetlent, míg 29 százalék a Spurs sikerében látott fantáziát.

A mindkét csapat szerez gólt opcióra tippelők 100 százaléka az igen-t jelölte be, amire egészen pofás kis szorzót lehet kapni, irodától függően 1.80 körüli értéken pakolható.

A meccsről bővebben itt tudtok tájékozódni, érdemes például Allegri nyilatkozatát elolvasni.

 

A mérkőzésekre itt és itt tudjátok leadni a tippjeiteket!

Kattints a képre!